Cum sa obtii o schimbare de look radicala fara sa te vopsesti?

Fiecare dintre noi isi doreste, la un moment dat, o schimbare de look. Pentru ca, de cele mai multe ori, felul in care aratam este strans legat de starea noastra de spirit, ne dorim o schimbare atunci cand vrem sa aducem ceva nou in vietile noastre. O schimbare de look rapida ne poate reda starea de buna dispozitie si va atrage multe remarci pozitive. Iata cateva modalitati prin care sa obtii o schimbare de look care sa nu necesite vopsirea parului.

Mentine-ti parul sanatos

Felul in care parul nostru se aseaza si arata tine de modul in care reusim cel mai bine sa il ingrijim. Un par proaspat spalat, plin de volum, neted si fara varfuri despicate ar putea sa iti schimbe complet look-ul in numai cateva minute.

Ce trebuie sa faci? Foloseste un sampon special creat pentru tipul tau de par iar apoi usuca parul folosind in acelasi timp o perie pentru indreptare. Aplica pe parul umed o solutie pentru netezire cu proteine din matase, care sa iti lase parul moale, neted si usor de pieptanat.

Pentru parul cret cu bucle deja formate, poti aplica un lichid pentru volum cu seminte de in, special pentru parul cret sau ondulat. Acesta contine ingrediente speciale care ajuta la aranjarea si definirea parului ondulat. Semintele de in au o actiune hidratanta, emolienta si nutritiva.

Produsele special destinate fiecarui tip de par il ajuta sa capete forma perfecta, dar cea mai aproape de natural, astfel ca orice coafura va rezista mai mult si mai bine, iar parul va arata ingrijit si frumos aranjat pe tot parcursul zilei.

Schimbare de look par lung

Daca obisnuiesti sa iti porti parul prins in coada sau cu carare pe mijloc ori intr-o parte, cel mai simplu mod prin care poti obtine o schimbare de look rapida si fara vopsire este sa schimbi felul in care iti porti parul. Prinde-ti parul intr-o coada de cal accesorizata cu un elastic cu flori sau perle, accesoriile de par sunt foarte la moda anul acesta.

Daca obisnuiesti sa iti porti parul prins, atunci lasa-l desfacut, indreapta-l si poarta o bentita colorata. Mai ales acum, vara, iti poti prinde in par flori sau esarfe de matase colorate.

Parul lung este cel mai usor de coafat in stiluri diferite, poti opta pentru o coafura noua zi de zi. De asemenea, cozile impletite cu benzi textile sunt foarte chic pe perioada verii.

Alege o tunsoare diferita

O schimbare de look pentru par lung ar putea presupune schimbarea tunsorii alese. Daca ai parul drept, poti opta pentru o tunsoare cu linii geometrice, care se vad foarte bine pe un astfel de tip de par. Daca ai parul cret, tunsoriile pentru par mediu ar trebui sa te prinda cel mai bine.

Daca parul tau este uscat si deteriorat, taie varfurile si foloseste o masca pentru par uscat cu ulei de masline extravirgin, care sa te ajute sa il revitalizezi.

Masca pentru par uscat are o forumula cremoasa care hraneste firul de par in profunzime. Imbina ingredientele hidratante ale pantenolului cu proprietatile nutritive ale uleiului de masline extravirgin. Parul isi va recapata frumusetea naturala, elasticitatea, stralucirea si poate fi mai usor de pieptanat, contribuind astfel la schimbarea de look pe care ti-o doresti.

Schimbare de look par mediu

Schimbarea de look pentru parul mediu presupune, cel mai des, alegerea unei coafuri care sa puna in evidenta trasaturile fizionomiei tale. Poti opta pentru o tunsoare stil bob, sau o tunsoare pana la nivelul umerilor ori asimetrica. Daca ai parul mediu si doresti o schimbare de look rapida poti incerca sa apelezi la niste bucle lejere, de vara. Dupa ce te speli pe cap, pune un strop de spuma pentru par pe varfuri si usuca parul de la distanta, astfel incat varfurile sa fie rebele si sa se formeze mici bucle. Poti aplica la radacini o pudra pentru volum. Pentru un look glam, piaptana parul pe spate si accesorizeaza-l cu o esarfa colorata prinsa la baza cefei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *