3 motive pentru care TREBUIE sa incerci deodorantul fara aluminiu!

Alegerea unui deodorant a devenit in ultima vreme o adevarata provocare pentru orice femeie care se respecta si care tine deopotriva la igiena, la sanatatea si la frumusetea ei. Rafturile magazinelor de cosmetice sunt arhipline de deodorante, care mai de care mai colorate si mai parfumate, insa continutul care se ascunde in spatele ambalajului ridica adesea semne de intrebare in ceea ce priveste modul in care aceste produse ne afecteaza sanatatea.

In timp ce majoritatea oamenilor folosesc termeni precum antiperspirant si deodorant alternativ, cei doi termeni nu sunt de fapt la fel. Antiperspirantele actioneaza prin prevenirea transpiratiei, in timp ce deodorantele permit transpiratia, dar blocheaza mirosul neplacut. Deodorantele reusesc sa faca asta ucigand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Si de aceea este mult mai ok pentru corpul nostru sa alegem cea de-a doua varianta.

Atunci cand alegi un deodorant trebuie sa te ghidezi nu doar dupa parfum, pret sau cantitate, ci mai ales dupa substantele pe care le contine si care pot fi benefice sau daunatoare pentru organism.

Aluminiul este un element controversat prezent in compozitia deodorantelor. Efectul sau antiperspirant il face sa fie foarte des folosit, insa numeroasele studii despre efectele sale daunatoare, care il asociaza cu afectiuni grave cum ar fi Alzheimerul ii face in ultima vreme pe producatorii de cosmetice sa caute noi solutii pentru realizarea efectului antiperspirant.

Beneficiile folosirii unui deodorant fara aluminiu

Ingrijeste pielea, nu doar o protejeaza

Un deodorant fara aluminiu, sau mai bine spus, un deodorant bio, va fi intotdeauna un produs special pentru pielea ta si iti va aduce ca beneficiu major apropierea de ceea ce este natural, sigur si  benefic pentru organismul tau. Gama de deodorante fara aluminiu de la Bottega Verde poate fi gasita pe site-ul BottegaVerde.ro. Suntem siguri ca in multitudinea de produse il veti gasi pe acela care sa va satisfaca cat mai bine nevoile si exigentele in ceea ce priveste produsele de acest tip.

Ofera prospetime datorita uleiurilor naturale

Parfumurile naturale continute de acestea pot oricand sa concureze cu parfumurile oferite de obisnuitele deodorante cosmetice. In definitiv, fiecare produs trebuie sa serveasca scopului pentru care a fost creat si nicidecum sa suplineasca un alt produs, si vorbim aici despre caracteristica inlaturarii mirosurilor neplacute cu ajutorul mirosului de parfum. Daca in cazul deodorantelor cosmetice vorbim despre un produs multifunctional menit sa acopere mirosurile folosind parfum din belsug, in cazul deodorantelor bio discutam despre o senzatie de prospetime a pielii, imbogatita cu ajutorul uleiurilor esentiale parfumante.

Calitate si prospetime la pret accesibil

Te bucuri de prospetime si fara a aloca pentru acest lucru sume foarte mari de bani. Acest lucru este important, deoarece nu esti nevoita in acest fel sa renunti la starea ta de bine, aceasta fiind mai mult decat accesibila oricui.

Deodorantul fara aluminiu cu floare de lotus are o formula speciala, care ingrijeste pielea. El contine un extract de Lotus cu rol emolient. Deodorantul Roll up cu ceai verde este potrivit pentru toate tipurile de piele, are un parfum proaspat, ofera protectie si ingrijeste pielea pe termen lung! Formulata imbogatita cu extract de ceai verde, fara alcool, poate fi folosit si imediat dupa ras. Recipientul roll-on permite o aplicare usoara… pentru o senzatie de prospetime de lunga durata si toate deodorantele au 0% alcool si 0% saruri de aluminiu. Fiecare costa 37 de lei.

Specialistii Bottega Verde au creat gama Lineafiori, o gama de deodorante roll-up cu lapte si bumbac, delicate precum o adiere, are o aroma delicioasa, care ofera protectie si ingrijire a pielii pe termen lung! Formula imbogatita cu lapte de bumbac, este fara alcool, ceea ce face ca aceste produse sa poata fi folosite chiar si dupa epilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *