Clarra Blog: O noua comanda Bottega Verde, cu bune si rele

Acest articol a aparut prima data pe Clarra Blog.

Dupa o lunga pauza, revin cu un articol nou, despre ultima comanda Bottega Verde.

Dupa cum v-am mai povestit, de un an am descoperit ca am astm, asa ca am renuntat la aproape toate produsele parfumate din viata mea, cu foarte mici exceptii.

Produse Bottega Verde am mai avut si le-am iubit – au un parfum aparte, ce te duc cu gandul la un adevarat rasfat. Mi-era dor de senzatia aceasta, prin urmare mi-am luat inima in dinti si mi-am comandat cateva produse care m-au ispitit, gandidu-ma ca daca nu ne vom impaca le voi darui altcuiva sa se bucure de ele. Sapunul a fost cadou din partea celor de la Bottega Verde (la comenzi de peste 100 ron transportul e gratuit si la fiecare comanda se ofera si un cadou).

Marea dezamagire a fost cand am primit coletul –  era pe jumatate umed si mirosea a parfum. Cand l-am desfacut, am descoperit ca flaconul de deodorant era pe jumatate gol… restul cursese si udase si celelalte produse, pentru ca flaconul nu era prea bine inchis. Din pacate ambalajul tuturor produselor s-a decolorat din cauza parfumului care a curs peste ele.

Le-am scris celor de la Bottega Verde despre aceasta problema; comunicarea n-a decurs pe cat de bine mi-as fi dorit, iar in cele din urma mi-au spus ca-mi vor trimite un nou deodorant cand voi plasa urmatoarea comanda.

In colet am gasit, pe langa produsele comandate, si un sapun cu aroma de vanilie neagra.

Ce impresie mi-au lasat produsele?

Parfumul deodorant cu aroma de lamaie – citisem descrierea lui si ma asteptam la o aroma interesanta, dar aroma sa mi-a depasit orice asteptare: e o explozie de veselie – miroase dulceag si totusi proaspat si imi aduce zambetul pe buze si o stare de bine incredibila de cate ori il miros;  se  simt din plin notele de bergamota, portocala si vanilie. Imi aminteste de o alta iubire de-a mea – Armani Code. Ah, si cel mai important – nu mi-a provocat nici o alergie! E primul parfum pe care-l folosesc dupa o pauza de 15 luni. Persistenta sa este redusa – e genul de produs pe care poti sa-l aplici seara dupa dus, cand vrei sa mirosi a ceva placut si sa te rasfeti, nu genul de parfum care sa te insoteasca o zi intreaga. Asta imi si doream. Este produsul meu preferat din aceasta comanda si intentionez sa-mi cumpar si restul produselor din aceasta gama.

Gelul de dus cu aroma de neroli – cand am deschis flaconul am simtit un parfum unisex, usor citric… nu m-a impresionat prea tare. Cand l-am aplicat insa pe piele, m-a invadat o nebunie de arome – dulceag, amarui, citric, cedru… n-as fi zis vreodata ca atatea arome pot mirosi atat de bine impreuna. Dar e o nebunie care-mi place ?imi da o stare de bine si asta e tot ce conteaza. Face o spuma delicata, nu usuca pielea si o invaluie intr-un parfum discret si delicat, ce se pastreaza o perioada pe piele. Si din fericire nici acesta nu mi-a declansat alergia.

Sapunul de vanilie neagra mirosea destul de puternic, interesant, a un parfum fin, dar am simtit ca ar vrea sa-mi declanseze alergia, asa ca l-am lasat deoparte.

Fondul de ten anti-age – imi doream un fond de ten hidratant, stiam ca produsele de machiaj de la Bottega sunt faine, dar mi-era teama de parfumul din compozitie. Am ales acest fond de ten la recomandarea Cameliei, si nu regret deloc. Are un parfum subtil, delicat, care nu m-a deranjat cu nimic. Textura e una cremoasa, hidratanta, culoarea s-a adaptat la culoarea tenului meu. Presimt ca vom fi prieteni buni la iarna, cand tenul meu devine foarte uscat. Imi place ca-mi lasa tenul luminos, hidratat, cu aspect de odihnit.

Voi ce produse iubiti de la Bottega Verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *