Ieftinici: Review vopsea de par Color Brio de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Ieftinici.

Daca pana la 30 de ani ma pot lauda ca m-am vopsit doar de cateva ori si doar din dorinta de a face o schimbare, dupa acest prag vopsitul a devenit o necesitate. Din pacate pentru mine, problemele mele cu scalpul (dermatita), nu-mi permit sa folosesc orice fel de vopsea de par, fiind nevoita sa ma indrept catre una cat mai naturala. Eu am ales, in urma cu mult timp, aceasta vopsea de par Color Brio de la Bottega Verde si, pentru ca nu am avut probleme cu ea, nu am avut curajul sa mai incerc alte produse.

 

Culoarea mea preferata ar fi negru albastrui, dar ea nu exista in portofoliul Bottega Verde, asa ca ma multumesc cu negrul simplu care, dupa cum puteti vedea, arata foarte bine.

Produsul este descris astfel – Asigura o acoperire perfecta a firelor albe, o culoare de lunga durata, respectand in acelasi timp firul de par si scalpul. Color brio asigura eficienta, fara a folosi substante agresive sau intr-un mod in care sa provoace reactii alergice. Formula sa este: fara amoniac, fara rezorcina, fara parafenilendiamina, fara conservanti. 

Kit-ul contine: 1 tub de vopsea 60 ml, 1 tub de crema revelatoare 60 ml, 1 pieptene aplicator, 1 prospect, 1 pereche de manusi de unica folosinta, 1 plic cu balsam crema “ulei de nuci si fructe rosii” pentru par vopsit, 20 ml. Iata care sunt atuurile acestei vopsele de par!

Se aplica foarte usor

Imi este usor sa ma vopsesc singura pentru ca are acel pieptene aplicator. Doar adaugi continutul tubului cu vopsea in cel cu crema revelatoare si agiti bine recipientul pana obtii un amestec omogen. Apoi rupi partea superioara a aplicatorului si incepi procesul de vopsire. Nu trebuie sa faci 1000 de carari si sa aplici vopseaua cu pensula, sa risti sa o imprastii pe jos.

Fara miros neplacut

Are un miros foarte discret, placut, oarecum natural sau mai bine zis nu greoi, nu chimic. Eu ma vopsesc fara probleme in casa chiar si iarna gratie acestei mari calitati a acestei vopsele de par.

Fara ingrediente periculoase

Dupa cum ati putut citi si in descrierea de mai sus, aceasta vopsea de par Color Brio nu contine amoniac, rezorcina, parafenilendiamina sau conservanti, ca drept dovada ca nici nu miroase. Nu ma pricep la ingrediente, sa le analizez, sa stiu care e bun sau rau, dar pielea capului meu se pricepe. In cateva minute imi spune singura daca un produs e ok sau nu. Daca nu-i place, apare imediat senzatia de arsura. Se impaca foarte bine cu acest produs. Singura data cand am avut o usoara senzatie de disconfort a fost cand mi-a venit ideea minunata de a-mi ruga sotul sa ma ajute sa aplic vopseaua si m-a cam zgariat cu aplicatorul.

Aspect de nota 10

De la prima utilizare mi-a prins perfect si a iesit o culoare superba, uniforma. Nu m-as fi asteptat la un negru atat de intens obtinut cu un produs care nu are elemente nocive. Nota 10 pentru cum arata pe par. Sigur ca rezultatul depinde si de nuanta naturala a parului tau. Eu il am saten foarte inchis, spre negru.

Acoperirea firelor albe este de 100%, altfel n-as mai cumparat-o, va spun sincer, pentru ca ar fi fost aiurea sa vad nuanta diferita in frunte si la tample.

 

Parul devine stralucitor, dar nu se deterioreaza, ramane moale, placut la atingere.

Pentru ca putine sunt produsele care ne multumesc 100%, si acestuia i-am gasit un defect, acela ca trebuie sa te vopsesti destul de des, dar eu mi-am asumat asta si prefer sa ma vopsesc la 6 saptamani cu un produs bland, in loc sa-mi agresez parul si scalpul cu unul care rezista 3 luni, dar e plin de chimicale.

A nu se intelege ca se decoloreaza dupa cateva spalari totusi. Sigur este mult mai bun decat henna, pe care eu nu am avut curaj sa o folosesc, mai ales ca am vazut ca trebuie sa stai cateva ore cu ea in cap. Color Brio se lasa doar 30 de minute sa actioneze. O luna de zile sigur parul va arata impecabil, mai ales daca folositi si un sampon sau macar un balsam pentru par vopsit, cum este acesta. Aveti un plic cu balsamul acesta si in kitul de vopsire si sunt sigura ca va veti indragosti de mirosul si de efectul pe care-l are asupra parului.

Este un produs prietenos cu parul, un produs gratie caruia pot arata bine fara apelez la vopseaua din comert pe care dermatita mea sigur nu ar suporta-o.  Eu as tinde sa cred ca este o vopsea de par pe care o pot folosi si gravidele, dar nu sunt 100% sigura, deci mai bine analizati voi in detaliu problema.

La Bottega Verde veti avea si surprize – multe reduceri (chiar si de 80%), transport gratuit la comenzile de peste 99 de lei si un produs cadou la orice comanda (diferit, in functie de valoarea comenzii). In plus, folosind codul de reducere IEFTINICI (in campul dedicat, inainte de finalizarea comenzii), ai reducere suplimentara 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *