Afla ce parfum ti se potriveste in functie de zodie!

Semnele zodiacului ne pot influenta trasaturile de personalitate si uneori alegerile in viata. La fel si parfumurile pe care le folosim, acestea trebuie atent alese in concordanta cu personalitatea noastra.

Invaluie-te in cele mai fine si mai sofisticate arome si lasa-te purtata in lumea fara hotar a parfumurilor. Afla ce parfum ti se potriveste in functie de zodia din care faci parte si foloseste-te de puterile sale! BottegaVerde.ro dispune de game variate de parfumuri, potrivite zodiei si personalitatii tale!

Descopera esenta ideala de parfumuri in functie de zodie

1.Berbec

Curajoase, puternice si pline de energie, acestea sunt principalele caracteristici ale femeilor Berbec. Datorita incapatanarii de care dau dovada si a naturii ce nu agreeaza compromisurile, femeile nascute sub acest semn sunt ambitioase si ar face orice pentru a-si atinge telurile. Parfumurile potrivite trebuie sa fie pline de energie, precum Picaturi de energie – apa de toaleta.

2.Taur

Firea pasionala, linistita si energica in acelasi timp a femeii Taur face ca alegerea unui parfum sa fie dificila. Femeia Taur este fermecatoare, iubeste luxul si unicitatea si este in permanenta cautare de experiente interesante si misterioase. Parfumul recomandat pentru femeia taur este Argan de Maroc – parfum cu aroma de argan. Esenta magica si orientala mangaie simturile cu eleganta sa si aluneca pe piele ca o panza de matase moale, imbina misterele Orientului cu mirosul condimentelor magice.

3.Gemeni

Femeile Gemeni sunt prietenoase, pline de creativitate si iubesc suprizele si ideile nonconformiste. Ele pot fi atrase de lucruri total diferite si au o gama variata de interese. Starea lor de spirit se schimba constant, de aceea interesul lor nu poate fi captat numai de o singura aroma. Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Stradela florilor este un parfum cuceritor, romantic, special, pentru o femeie speciala, precum femeia gemeni.

4.Rac

Racii sunt cunoscuti pentru firea lor sensibila, dar totodata si atitudinea de superioritate. Femeile rac se bazeaza pe intuitie, avand o imaginatie bogata. Aromele potrivite pentru femeile Rac sunt romantice, linistitoare si pline de caldura, iar  apa de toaleta cu Dahlia Imperialis este alegerea perfecta, fiind un parfum versatil, dulce si rafinat.

5.Leu

Femeile leu sunt creative, au dorinta de a fi mereu in centrul atentiei si placerea de a fi inconjurate de lux. Totusi, ele sunt generoase si au capacitatea de a se sacrifica pentru cei dragi. Sunt recomandate parfumuri care pun in evidenta personalitatea, precum Nectaruri Pretioase – Gardenie – apa de toaleta.

6.Fecioara

Fecioarele sunt persoane ce iubesc curatenia si ordinea in toate aspectele vietii lor. Le place sa se bazeze pe propriile forte si se ghideaza dupa propria ratiune. Aromele potrivite pentru femeile nascute sub acest semn sunt cele proaspete, ca de exemplu parfumul elegant si sofisticat Ea – rosu pentru ea – apa de parfum, elegant, fermecator, un adevarat caleidoscop magic de emotii.

7.Balanta

Aceste femei iubesc sentimentul de armonie si pace. Sunt persoane prietenoase, pline de carisma,senzuale si elegante. In viata, cauta intotdeauna o cale de mijloc, iar in alegerea unui parfum sunt recomandate selectarea aromelor delicate realizate din note florale si lemnoase. Vanilie Neagra – apa de toaleta este cu siguranta aroma lor preferata.

8.Scorpion

Femeile sagetator cu siguranta iubesc misterele si toate lucrurile noi si inedite! Snt cunoscute pentru misterul lor, fiind caractere imprevizibile, care au o carisma cu adevarat hipnotizanta. Femeia scorpion este o persoana care are incredere in propriile forte, pasionala, atingandu-si intotdeauna scopurile. Este  in cautarea unor esente senzuale realizate din note fructate ce sunt combinate cu arome de flori, precum apa de toaleta Gradinile Toscanei – Aleea de delicii

9.Sagetator

Cu o fire independenta si prietenoasa, femeile sagetator iubesc sa calatoreasca. De asemenea, adora sa descopere lucruri noi si sa isi largeasca orizonturile. Nu accepta rutina si plictiseala, de aceea sunt persoane active si optimiste. Femeile nascute sub acest semn zodiacal cauta arome originale si pline de creativitate, precum apa de toaleta Gradinile Toscanei – Fontana delle Muse, care emana senzatii minunate, cu note proaspete de citrice, de trandafir si lavanda si un ecou cald de mosc alb si lemn de cedru.

10.Capricorn

Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt persoane practice, rabdatoare si ambitioase, care iubesc luxul si prefera un aspect curat si elegant. Desi uneori par a fi inacesibile, ascunzandu-se sub o masca de duritate, insa sufletul lor este sensibil si delicat. Personalitatea femeilor nascute sub acest semn zodiacal este cel mai bine exprimata prin Ea – pentru ea de la Bottega Verde – apa de parfum printr-un strop de prospetime, eleganta, un ecou cald si provocator care sa daruiasca soare pielii, prin rafinament si seductie, feminitate si euforie, pasiune si farmec. O interpretare perfecta a feminitatii contemporane datorita parfumului persistent, luminos si senzual.

11.Varsator

Femeile nascute sub semnul Varsator iubesc schimbarile si sunt in permanenta cautare de experiente noi si inedite. Sunt persoane independente si creative. De asemenea, iubesc sportul si activitatile in natura, ce le inspira. In alegerea unui parfum, aceste femei prefera esentele proaspate si revigorante ce sunt pline de energie. Unul dintre parfumurile pentru femei recomandate pentru aceasta zodie este apa de toaleta Gradinile Toscanei – Fructele Soarelui, care invaluie in senzatii si emotiii minunate, cu note fresh de citrice, trandafir, lavanda, mosc alb si lemn de cedru.

Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale apelor de parfum Bottega Verde. Astazi, Bottega Verde concepe si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia: in peste 40 de ani de existenta, a dat un nou sens expresiei „de la producator la consumator”.

Inspirate de adancul suflu al Toscanei, de blandetea soarelui, de gingasia cuceritoare a florilor, de cufarul magic al naturii si de popasul de un infinit rafinament albastru al cerului, Bottega Verde a creat special pentru tine un mozaic de emotii, un spectacol efervescent pentru simturi si o calda promisiune de iubire, dand sufletului un generos moment de ambrozie. Bucura-te de colectia speciala de parfumuri care se afla pe site-ul www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *