Ana Naghi: comanda aromata pe Bottega Verde si o surpriza

Acest articol a aparut prima data pe Ana Naghi.

Desi cunosc brandul italian Bottega Verde de ceva vreme, nu ma pot lauda ca le-am incercat produsele pana de curand. Dar cand am vazut zi de zi in notificari toate bunatatile alea parfumate si naturale, nu am reusit sa mai rezist tentatiei. Vorba aia, fara hastag #rezist… Dap, asta e efectul Bottega Verde: nu poti rezista tentatiei.

Produsele comandate au o poveste interesanta. Desi in copilarie adoram vanilia, cand au inceput problemele cu colecistul(de care intre timp am scapat, intre noi fie vorba. De colecist, cu tot cu probleme…) unele arome au fost greu de suportat. Am sesizat atatea schimbari ciudate in gusturi, incat ma gandeam eu ca ceva nu e in regula. Vanilia a fost una dintre aromele la care a trebuit sa renunt. Asa ca iata-ma pe site-ul Bottega Verde, incercand sa ma decid asupra unei game. Si, ghici, ce? M-a mancat tastatura si am comandat produse cu vanilie neagra. Bine, si ceva cu cocos, ca doar ma stiti bolnava de cocomanie. Dar cu produsele cu vanilie, recunosc ca m-am surprins pe mine insami.

Gata, iar vorbesc scriu mult, mai bine arat produsele, nu? In ordine pur aleatorie, iata-le:

Gel de dus cu extract de vanilie neagra

E o nebunie! Cu ce sa incep? E un gel cremos, care o data aplicat face o spuma bogata si cremoasa. Pielea ramane atat de fina si de parfumata, incat devii un pic narcisista si te tot mirosi si pipai. Ai inteles ideea. Apropo de parfum, nu doar vanilia neagra e prezenta in acest gel de dus, ci si altele care mie imi plac maxim: cocos(ce spuneam de cocomanie?), cafea, tuberoze, flori de heliotrop, piersici si zmeura, patchouli, fructe de padure, mosc. Cum sa nu te indragostesti iremediabil?!

Nu il recomand daca ai treburi importante, fiindca vei lasa totul balta si lumea te va da disparuta… Dusul e un adevarat rasfat, cea mai la indemana metoda de relaxare dupa o zi tembela, cum am tot avut eu din toamna si pana acum. Dar gata, a venit vacanta si momentele mele de rasfat vor fi tot mai dese. Iar gelul asta e fix ce imi trebuie. Desi, daca ma gandesc mai bine, la cat l-am laudat, ma tem ca raman fara el. Sora mea stie mai bine ?

Gelul are 400 ml, deci Bottega Verde e generoasa, nu se incurca. Stiu, ai auzit ca e minunat, ca e la sticla mare si te-ai gandit ca sigur e scump. Neeeee, deloc! La cat e de fain as fi dat si 32 de lei, dar acum e redus si il poti lua cu 20 lei. Il gasesti aici.

Parfum deodorant cu vanilie neagra

 

Am zis ca daca am inceput cu vanilia, sa continuam tot cu dumneaei. De data aceasta, tusti din dus, gata hidratate si curate dupa gelul de dus si prelungim nebunia cu parfumul deodorant.

125 ml de fericire… Da, cam asa stau lucrurile. Aromele sunt fix aceleasi ca si la gelul de dus, sunt din aceeasi gama, deci o pulverizare si esti mai parfumata. Si mai fericita si increzatoare. Te trezesti zambind singura, oamenii se intreaba daca esti bine. Dar tu esti chiar foarte bine.

E recomandat pentru zona axilei, dar iti zic eu ca il vei pulveriza si pe acolo si pe la gat si prin par…

Costa 27 lei acum si e redus de la 64. Daca te tenteaza, stii tu: bate fierul cat e cald si cumpara parfumu’ cat e redus! Da un click aici sa ajungi la el!

 

Apa de toaleta cu cocos(30ml)

 

Ti-am zis ca as pune cocos si in ciorba? Cred ca ti-am zis. Ador cocosul! Il asociez cu ceva pur si minunat, care nu are nevoie de nimic altceva, stie sa iasa singur in evidenta. Plus ca mi se pare ca aduce si note jucause, de femeie-copil-ia-ma-in-brate. Chiar si cele mai puternice femei vor acelasi lucru: sa se cuibareasca asa, copilaroase, in bratele lui. E, uite la asta ma duce cu gandul aroma de cocos intr-un parfum.

Are o aroma intensa, dar totodata delicata, care patrunde in piele si zici ca e de acolo. Este genul de parfum care poate deveni, fara probleme, aroma ta. Adica lumea sa te asocieze cu mirosul de cocos.

Nu prea stiu daca am descris „frumos” parfumul asta, dar pana la urma parfumul e ceva foarte personal si nu conteaza cum l-am descris eu, conteaza cum il vei simti tu.

Daca te intereseaza, il gasesti pe site-ul celor de la Bottega Verde la o super reducere, de la 101 la 53 de lei.

Acestea sunt cele 3 produse adaugate in cos, dar sa nu credeti ca a fost o simpla comanda. In mod normal, comanda ar fi costat 197 de lei, dar cu reducerile generoase pe care Bootega Verde le acorda vara aceasta, comanda a valorat fix 100 de lei! Si, in plus, am primit cadou un alt produs minunat. Orice comandade peste 99 lei beneficiaza de un cadou la alegere si de livrare gratuita. Eu am ales sapunul cu vanilie neagra, cum altfel?

Comanda vine foarte repede, in 2 zile pentru produsele din depozit. Esti sunata inainte, sfatuita daca este nevoie. Am fost placut impresionata de intreaga experienta si sigur se va repeta!

Inainte de incheiere, vin si va intreb, curioasa cum ma stiti: care este produsul de pe pagina Bottega Verde care va tenteaza cel mai mult? Un raspuns iti poate aduce sapunul cu vanilie neagra, alaturi de alte mici surprize ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *