3 lucruri pe care trebuie sa le avem cu noi obligatoriu cand iesim din casa vara

Mult asteptata vara a sosit cu pasi rapizi. Si, odata cu ea, soarele si-a facut maiestuoasa aparitie, coplesindu-ne cu caldura razelor sale.

Desi multora dintre noi ne place soarele si adoram sa mergem la plaja si sa ne bronzam, exista riscuri ale expunerii la acesta pentru o perioada mai lunga de timp, riscuri care pot dauna sanatatii noastre. Iar daca noi nu luam masuri pentru a preveni aparitia problemelor, vom intra rapid in tabara celor care „nu iubesc anotimpul vara”.

Sunt 3 lucruri simple de care trebuie sa tinem  cont de fiecare data cand iesim din casa in aceasta perioada.

#1 Palaria de soare – este un obiect esential care ne va proteja, cu siguranta de nedoritele insolatii. Daca iarna avem nevoie de o caciula pentru a ne proteja de frig, vara – o palarie este nemaipomenita pentru a ne apara de caldura excesiva.

palarie-dama-xxl-bej#2 Sticla cu apa – hidratarea este foarte importanta indeosebi in zilele calduroase intrucat aceasta contribuie la functionarea corecta a organismului. Consumarea unei cantitati cat mai mari de apa (cel putin 3 litri/zilnic) este benefica pentru activitatea cerebrala, dar si pentru metinerea elasticitatii pielii si reenergizarea corpului.

apa

#3 Protectia solara – nu in ultimul rand, protectia solara este unul dintre factorii cei mai importanti de care trebuie sa tinem cont in aceasta perioada pentru a preveni aparitia inrosirii pielii si a arsurilor solare. Specialistii recomanda folosirea unor creme de protectie cu factor ridicat, in special in primele ocazii de expunere la soare, intrucat acestea pot avea cel mai puternic efect negativ asupra sanatatii pielii noastre. In acest sens, Bottega Verde pune la dispozitia celor care vor sa aiba o piele sanatoasa si frumos bronzata in aceasta vara, un lapte spray cu protectie, antioxidant, cu extract din lemn dulce si petale de floarea soarelui, disponibil in doua variante: atat cu factor de protectie de 50 SPF, dar si cu factor de protectie mai scazut, de 30 SPF.

Presentation1

In ceea ce priveste pielea fetei, aceasta necesita un grad de atentie mai ridicat intrucat este mult mai sensibila. De aceea, serul cu protectie antioxidanta, cu extract de lemn dulce din Calabria si petale de floarea soarelui, are un factor de protectie de 50 SPF si contribuie, fara indoiala, la mentinerea unui ten sanatos.

protectie-solara-ser-pentru-fata-protectie-antioxidanta-cu-extract-de-lemn-dulce-din-calabria-si-petale-de-floarea-soarelui-1409640-140964-907

Tot la capitolul metodelor de protejare impotriva razelor prea puternice ale soarelui, trebuie mentionat faptul ca este de evitat sa iesim din casa sau sa mergem la plaja intre orele 13:00 – 16:00, deoarece in acest interval soarele actioneaza asupra pielii nostre mai mult negativ decat pozitiv.

Sanatatea pielii noastre depinde numai de noi si de alegerile pe care le facem. Și atunci, de ce sa nu alegem sa fim sanatosi?

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *