Cum iti calmezi pielea dupa ce ai stat prea mult timp la soare?

Da, ne place sa facem plaja si sa profitam de venirea verii pentru a avea un bronz cat mai frumos! Dar ce ne facem atunci cand exageram cu expunerea la soare, iar pielea noastra devine rosie si ne ustura din ce in ce mai rau?

Una dintre problematicile care pot aparea in cazul expunerii unei perioade mai lungi de timp la actiunea prea puternica a soarelui, asa cum am vazut in articolul anterior, il reprezinta inrosirea pielii sau, asa cum am spune in termeni populari, acel moment in care pielea ta este „arsa” de soare.

Cine ajunge in aceasta situatie, trebuie sa actioneze rapid pentru ca pielea corpului sa se vindece rapid si sa nu-si piarda din frumusete.

#1 Un prim pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand observi arsuri provocate de soare pe anumite zone ale corpului este sa iei o aspirina, care va reduce inflamatia, calmand iritatiile si roseata. Aceasta actiune nu este folositoare decat pentru un scurt moment si trebuie insotita in mod obligatoriu de alte proceduri pentru a avea efectul dorit.

#2 Cel de-al doilea lucru pe care trebuie sa il faci este de a merge la dus. Un dus racoritor iti va reenergiza pielea. Ai grija sa folosesti produse speciale pentru pielea iritata, astfel ca aceasta sa se poata vindeca mai repede. Poti incerca balsamul pentru dus, special destinat folosirii dupa expunerea la soare, cu extract de monoi si vanilie neagra.

protectie-solara-vanilie-neagra-si-monoi-balsam-pentru-dus-dupa-soare-cu-extract-de-monoi-si-vanilie-neagra-1347880-134788-820

#3 Nu in ultimul rand, aplica o crema de protectie solara care sa grabeasca procedura calmarii pielii. Va recomandam tratamentul cu actiune reparatoare, cu extract de lemn dulce din Calabria si petale de floarea soarelui care va va reda elasticitatea pielii si va ajuta la reducerea roselii si a inflamatiei.

protectie-solara-dupa-soare-cu-o-actiune-reparatoare-cu-extract-de-lemn-dulce-din-calabriasi-petale-de-floarea-soarelui-1409620-140962-905

Nu uitati ca fata necesita ingrijire speciala, aceasta putand avea reactii neplacute la produsele destinate folosirii dupa expunerea la soare, acceptate de corp. Din aceeasi gama, va propunem tratamentul pentru fata cu actiune reparatoare, cu extract de lemn dulce din Calabria si petale de floarea soarelui, care, desi asemanator la miros cu cel pentru corp, are proprietati diferite, fiind destinat in mod direct pentru utilizarea asupra zonei fetei.

protectie-solara-tratament-pentru-fata-dupa-soare-cu-o-actiune-reparatoare-cu-extract-de-lemn-dulce-din-calabria-si-petale-de-floarea-soarelui-1409630-140963-906

Prin aceste metode veti reusi cu siguranta sa faceti fata inflamatiilor provocate de actiunea soarelui, dar retineti ca este recomandabil sa nu permiteti sa se ajunga la acest moment, actiune ce poate fi realizata cu ajutorul produselor cu grad ridicat de protectie solara.

Acum ca sunteti informati, nu ne mai ramane decat sa va dorim sa va bucurati de soare si sa aveti parte de un bronz sanatos in aceasta vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *