Sarut italienesc. Ce ruj ti se potriveste in functie de culoarea tenului

Cand zici Italia, te gandesti la un taram de poveste, cu „Romeo”, antrenati la sala de fitness conducand scootere Vespa, si cu „Juliete”, cu bucle largi si buze senzuale. Ei, cumva povestea continua si astazi, iar Bottega Verde are grija de frumusetea femeilor din intreaga lume, ingloband in produsele sale ingrediente naturale si de cea mai buna calitate.

Vara, pentru italience este unanim acceptat bronzul, pielea aramie tinand locul fondului de ten. In lipsa acestuia, cremele puternic hidratante, precum cele pe baza de unt de masline, sunt frecvent utilizate pentru ca clima mediteraneana are tendinta de a usca pielea.

Astazi vorbim despre gama de rujuri Bottega Verde. Despre femeile din Italia se spune ca sunt mereu bine imbracate, dar nici machiajul nu ocupa un loc mai prejos, desi acestea tind in mare parte sa se indrepte spre un machiaj in tonuri nude.

Ce nuante sa folosesti in functie de culoarea tenului?

Ten deschis –  De obicei caracteristic doamnelor ce au parul blond, pielea de culoare alba este foarte bine pusa  in valoare de rujuri in tonuri calde, cum ar fi Rujul cu ulei de argan in nuanta Brandy piersica sau Rujul cu Ulei de avodado in nuanta rosu-corai. Chiar daca sunt in trend in momentul actual, nuantele precum mov-pruna, marsala sau maroniu inchis nu sunt recomandate persoanelor cu ten deschis. Pentru un efect „drama look” poti opta pentru un ruj rosu aprins precum Rujul lichid cu rezistenta indelungata, nuanta pepene rosu. Formula este imbogatita cu Vitamina E si ulei de trandafiri albi, ce combina intensitatea si durata de rezistenta la transfer, lasand buzele moi si catifelate. Textura moale imbraca buzele, lasandu-le matasoase si netede.

Screenshot_2

Ten palid – aici nuantele pastelate lucreaza foarte bine, mai ales utilizand strategia culorilor complementare. Astfel, un contrast foarte bun il face un ruj in nuanta lila, cum este Rujul Intens Hidratant cu Acid Hialuronic si extract de struguri sau cel in nuanta roz, Ruj cu ulei de avocado si extract de aloe. Uleiul de avocado si extractul de aloe, fac ca buzele sa fie emoliente si hidratate.

Screenshot_3

Ten mediu – acesta este tenul femeilor din zona mediteraneana. De aceea, in machiajul zilnic ele opteaza pentru nuante nude in ceea ce priveste colorarea buzelor. Nuantele bej casmir, nude-caramel, roz intens sau mov pruna fac din femeia cu ten mediu o opera de arta prin aplicarea unui singur produs cosmetic cheie, rujul. Posesoare de par inchis sau vopsit in tehnica balayage foarte apreciata in aceasta zona, doamnele cu tenul mediu pot alege cu incredere movul pruna, un ruj stick foarte lucios si hidratant, gratie untului de shea din compozitie. De asemenea, rujul cu ulei de argan de Maroc in nuanta bej-casmir este o varianta oportuna pentru un machiaj italienesc reusit. Acesta din urma este recomandat cel mai bine vara, deoarece contine filtre UV, de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresori externi. Uleiul de argan este nutritiv si emolient, iar textura cremoasa face rujul usor de aplicat si ii ofera o culoare intensa si o ingrijita placuta. Pentru evenimente speciale, nuanta rosu-visiniu este favorita acestui tip de ten, reusind sa puna in valoare trasaturile fetei. Printr-un singur gest coloreaza intens, imbracand buzele in culori vibrante, cu o rezistenta indelungata. Formula este imbogatita cu Vitamina E si ulei de trandafiri albi, ce combina intensitatea si durata de rezistenta la transfer, lasand buzele moi si catifelate. De evitat nuantele nude, care nu se diferentiaza de culoarea tenului, sau rozul prea deschis.

Screenshot_4

Tenul masliniu – este foarte bine pus in valoare de nuantele de rosu, violet, ciocolatiu auriu si chiar ciclam. De evitat in acest caz nuantele de portocaliu si nuantele nude prea deschise. O alegere inspirata pentru machiajul tenului masliniu este Rujul cu ulei de argan in nuanta bronz-pretios , dar si rosul-indraznet din cadrul aceleiasi game.

Screenshot_5

Indiferent de tipul sarutului, ceea ce conteaza in cele din urma este ca partenerul sa simta o pereche de buze moi, hidratante si apetisante. Ai grija de sanatatea lor si imbina utilul cu placutul tinand cont de sfaturile de mai sus. Amore, alege sa fii ingrijita in fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *