Buze apetisante in 5 pasi

Admiram mereu o femeie cu aspect ingrijit, cu rujul perfect, care nu-i incarca buzele prea mult, ci doar ii contureaza fata si zambetul, ba chiar o invidiem in secret pentru ca reuseste sa poarte o culoare cu atat de multa incredere. Apoi ne gandim imediat ca buzele noastre nu sunt atat de groase, atat de senzuale, atat de conturate, cand, de fapt, nu aceasta este problema!

Nu este nevoie de buze precum ale Angelinei Jolie pentru a fi atragatoare, trebuie doar sa avem putina vointa pentru a le ingriji si pentru a aplica corect produsele in functie de textura si culoarea care se potrivesc tenului nostru. Sunt doar cativa pasi pe care Bottega Verde ne sugereaza sa ii facem pentru a avea buze frumoase:

Pasul 1: Consumati multa apa!

Poate fi surprinzator si fara sens in aparenta pentru discutia noastra, dar in primul rand trebuie sa fim hidratate pentru ca acest lucru sa se reflecte in imaginea noastra, in special in ceea ce priveste pielea si buzele. Un aport de minimum doi litri de apa/zi, sau chiar mai mult in aceasta perioada, va contribui la hidratarea organismului nostru si vom vedea curand diferenta si la nivelul buzelor.

Pasul 2: Exfoliati-va buzele!

Urmatorul pas este de a indeparta celulele moarte de la nivelul buzelor pentru a le permite acestora sa straluceasca. In acest sens, putem pregati un scrub din doua lingurite de zahar si o jumatate de ligurita de ulei de masline, pe care il putem aplica pe buze cu o periuta de dinti. In cazul in care avem la indemana ulei de avocado, putem inlocui uleiul de masline cu acesta. Buzele trebuie masate usor, urmand apoi sa indepartam scrubul.

Side-shot-lip-scrub

Pasul 3: Folositi un balsam de buze!

Dupa exfoliere, in mod obligatoriu, dar si ori de cate ori nu suntem nevoite sa parasim casa, este indicat sa folosim un balsam de buze care sa contribuie si sa mentina hidratarea acestora. Bottega Verde propune o multitudine de variante, ca sa avem de unde alege. Astfel exista balsam de buze cu ulei de argan regenerator si hranitor, cu ulei de maslin extravirgin, cu unt de shea, dar si multe altele, pentru a putea sa il gasim pe cel mai hidratant pentru buzele noastre.

13582369_1169102496475783_2065197148_o

De asemenea, putem incerca si balsamurile de buze colorate pentru momentele in care vrem sa dam putina culoare buzelor noastre, hidratandu-le intensiv in acelasi timp. In acest caz, putem folosi balsamul de buze cu unt de mango si ceramide din floarea soarelui, disponibil in mai multe nuante.

Screenshot_6

Pasul 4: Contureaza-ti buzele!

In cazul in care ne hotaram sa parasim casa, trebuie sa aplicam alte metode pentru a ne pune in evidenta buzele. Este recomandat sa folosim un creion de buze pentru a trasa conturul acestora. Este o modalitate de a oferi volum buzelor si de a le accentua. In functie de culoarea pe care alegem sa o purtam, trebuie sa ne alegem si un creion caracteristic. Bottega Verde propune mai multe nuante de culori pentru creioanele de buze cu extract de nalba, astfel incat rujurile noastre sa-si gaseasca perechea.

Screenshot_7

Pasul 5: Alege culoarea potrivita!

In functie de momentul zilei, de locatia unde ne aflam si de evenimentul la care luam parte, buzele noastre trebuie sa fie in ton cu peisajul, iar noi stim cel mai bine ce culori ni se potrivesc pentru a ne evidentia trasaturile. Fie ca alegem sa purtam un ruj solid, un ruj lichid sau un gloss colorat, trebuie sa avem in vedere doua aspecte: sa alegem culoarea potrivita si sa aplicam cantitatea potrivita. Un ruj cu ulei de argan, cu rol protector si textura cremoasa este tot ceea ce ne trebuie atunci cand vrem sa ne evidentiem buzele suave intr-un mod elegant si frumos. Sau unul lichid, cu ulei de trandafir alb si vitamina E, cu rezistenta indelungata pentru momentele in care avem nevoie ca acesta sa se pastreze mai mult timp pe buzele noastre fara a fi necesare retusari. Sau un luciu de buze cu unt de mango si vitamina E care sa confere o stralucire aparte buzelor noastre si sa ne faca sa radiem. Orice varianta am alege, trebuie sa o purtam cu siguranta si incredere pentru ca, cu siguranta, vom arata bine si vom fi admirate.

13588984_1169102503142449_749128703_o

P.S.: Noi stim ca si sarutul are o contributie la frumusetea buzelor, dar nu putem promite nimic. Tot ce ne ramane de facut este sa incercam si sa ne convingem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *