Spune „nu” picioarelor obosite!

Zi de zi ne regasim alergand pe tocuri dintr-un loc in altul pentru a ajunge la toate intalnirile, pentru a ne duce copii la gradinita, apoi pentru a merge la munca, unde incepe intreaga nebunie, iar statul in picioare poate fi una dintre activitatile pe care suntem nevoite sa le executam zilnic.

Ba chiar mai mult, unele dintre noi suntem chiar nevoite sa facem toate aceste activitati stand pe tocuri – un fel de Cenusarese ale timpurilor noastre. Cat mai pot rezista picioarele noastre? Sau deja au cedat si s-au lasat prada durerii si oboselii?!

Bottega Verde iti prezinta acum solutia pentru a putea oferi momente de relaxare picioarelor tale si pentru a le elimina oboseala deja acumulata, permitandu-ti sa zambesti de dimineata pana seara, chiar daca esti intr-o continua agitatie sau esti nevoita sa stai pur si simplu la birou. Trebuie doar să urmezi 3 pasi simpli.

Pasul 1: Curatarea picioarelor

Aveti nevoie de un produs care sa curate eficient pielea si sa o lase in acelasi timp moale si catifelata intrucat gelul de dus normal nu poate face fata oboselii picioarelor si nu va contribui la reenergizarea lor. Un produs destinat curatarii picioarelor este cel de la Bottega Verde pe baza de lavanda, care are rolul de a racori pielea talpilor si de a hidrata-o. Este un produs perfect daca stai mult in picioare sau daca practici sportul pentru ca inmoaie si catifeleaza pielea si o improspateaza. Parfumul atat de fin de lavanda transmite o stare de bine intreglului organism, in urma folosirii produsului.

lavanda-produs-de-curatare-pentru-picioare-racoritor-1171040-117104-182

Pasul 2: Hidratarea picioarelor

Dupa o curatare in profunzime, picioarele tale au nevoie de mai mult rasfat, iar acest lucru il putem realiza foarte usor prin utilizarea unei creme pentru picioare cu efect nutritiv. Crema hranitoare pentru picioare cu mentol si unt de shea este ideala pentru a oferi prospetime si relaxare propriilor picioare. Cu un continut ridicat de unt de shea, cu efecte emoliente si nutritive, si cu o cantitate consistenta de mentol, cunoscut pentru actiunea sa revigoranta si calmanta, rezultatele in urma folosirii acestei creme se vad chiar de la prima aplicare: picioarele sunt mai ingrijite, mai moi si complet revigorate.

crema-hranitoare-pentru-picioare-cu-mentol-si-unt-de-shea-1141280-114128-180

De asemenea, pentru situatiile in care vorbim despre existenta calcaielor crapate, este indicat sa fie aplicata o crema pentru calcaie crapate cu 25% uree. Aceasta este o crema vascoasa, ce favorizeaza eliminarea celulelor moarte de suprafata, hidrateaza, inmoaie si amelioreaza vizibil aspectul pielii crapate, iar rezultatele placute nu intarzie sa apara.

Aceste proceduri ar trebui urmate in fiecare seara, iar pentru un rezultat mai rapid, puteti alege ca dupa aplicarea cremei hidratante sa purtati peste noapte o pereche de sosete curate.

Pasul 3: Mentinerea prospetimii picioarelor

Daca primii doi pasi ar trebui realizati inainte de a merge la culcare, acesta poate fi efectuat in orice moment al zilei. Ati ghicit la ce ne referim? Desigur, la un deodorant pentru picioare, care are rolul de a inlatura mirosul neplacut si de a oferi o senzatie de prospetime. Va recomandam deodorantul pentru picioare cu aloe vera, care va oferi o senzatie de lejeritate picioarelor si o stare de bine pentru intregul organism. Avantajul acestui produs este ca poate fi folosit ori de cate ori simtiti nevoia de o reimprospatare a picioarelor, indiferent unde va aflati.  picioare-sanatoase-deodorant-pentru-picioare-cu-aloe-vera-1187550-118755-175

Ce parere aveti? Merita sa oferiti picioarelor voastre un scurt moment de rasfat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *