5 produse cu unt de shea pe care TREBUIE sa le ai!

Fiecare dintre noi isi doreste o piele cat mai fina si catifelata in mod permanent, indiferent de anotimp. Si cum in sezonul rece, stim foarte bine, ca este destul de greu sa mentii o piele bine hidratata si vitalizata,  noi iti dezvaluim un ingredient minune. Despre ce este vorba? Bineinteles, despre untul de shea, care ar trebui sa fie nelipsit din rutina ta de ingrijire zilnica. Proprietatile sale uimitoare fac adevarate minuni asupra tenului, corpului si parului tau. Untul de shea hraneste pielea cu vitamine, precum vitamina A, E si F, esentiale pentru sanatatea corpului tau. Vitaminele A si E sunt extreme de importante astfel incat, nu numai ca mentin pielea hidratata, dar o si protejeaza de radiatiile ultraviolete ale soarelui, oferind un usor factor de protectie. In plus, Vitamina E hraneste pielea uscata si imbunatateste elasticitatea pielii, facand ca untul de shea sa fie un bun agent anti-aging. Experimentele au aratat, de asemenea, ca untul de shea are proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Acestea pot ajuta la reducerea bolilor inflamatorii ale pielii si la deteriorarea parului datorita radicalilor liberi. Noi am intocmit o lista cu cele mai importante produse cu unt de shea pe care trebuie neaparat sa le folosesti pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa.

Iata care sunt 5 produse cu unt de shea pe care TREBUIE sa le ai:

Crema de fata cu unt de shea

Crema de fata pe baza de unt de shea iti va ameliora vizibil ridurile si iti va reda luminozitatea de care ai nevoie. Foloseste zilnic o astfel de crema si pielea ta va radia. Noi iti propunem Crema nutritiva pentru fata cu unt de shea. Potrivita tuturor tipurilor de piele, chiar si celor uscate si exigente, aceasta crema asigura hidratarea necesara in timp si o piele mai catifelata si mai elastica. Folosita ziua, ofera catifelare si protectie imediata, prevenind formarea micilor riduri si semnelor de stres. Utilizata seara, crema ofera hidratare.

Unt de corp cu unt de shea

La fel de multa atentie trebuie sa ii acordam si corpului, nu numai tenului. Hidrateaza-l corespunzator  folosind produse pe baza de unt de shea.  Alege un unt de corp cu textura bogata si cremoasa pentru a reda pielii intreaga hrana de care are nevoie dupa baie sau dus. Iti recomandam un produs fara parabeni, natural, precum Untul de corp cu unt de shea de la BottegaVerde.ro considerat o adevarata comoara de elemente nutritive pentru epiderma. Parfumul sau, dulce si delicat, alaturi de minunata sa consistenta, cremoasa si compacta, rasfata pielea, lasand-o neteda si deosebit de moale.

Ruj cremos cu unt de shea

Cand vine vorba de make-up este necesar sa folosim produse calitative si naturale pentru a obtine un machiaj impecabil fara a deteriora in vreun fel tenul. Opteaza pentru produse ce contin unt de shea pentru un rezultat cat mai sanatos. Rujul cu unt de shea de la BottegaVerde.ro este ideal atat pentru a-ti scoate in evidenta buzele, cat si pentru a le hidrata. Foarte cremos la aplicare, combina culoarea perfecta a rujului cu luminozitatea exceptionala a unui luciu.

 

Unt de shea par

Untul de shea este un adevarat tratament de infrumusetare pentru parul tau, in special pentru parul fragil, subtiat, nedisciplinat, opac. Il hraneste in profunzime, ii ofera protectie si ii reda aspectul matasos si catifelat. Incearca Masca regeneratoare pentru par, special conceputa pentru a contracara efectele nocive ale soarelui si a altor factori distructivi pentru firul de par.

Untul de shea pentru picioare

Cunoscut pentru efectele sale emoliente, untul de shea este potrivit si pentru hidratarea si catifelarea talpilor. Efectele se vor vedea inca de la prima utilizare, picioarele vor fi ingrijite, moi si revigorate. Pentru rezultate cat mai vizibile, aplica produsul seara, inainte de culcare, lasand untul de shea sa actioneze pe parcursul noptii.

Produsele Bottega Verde au in componenta doar ingrediente naturale, fara parabeni, special create pentru rasfatul pielii tale. Intra pe BottegaVerde.ro si alege dintre zecile de produse pe cele potrivite tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *