Tenul tau e fericit? Cum ne ajuta o masca de fata in acest anotimp

Vacantaaa! A venit in sfarsit mult-asteptata vara si odata cu ea, tenul nostru a intrat si el in modul de vacanta. Dar oare asa trebuie sa decurga lucrurile? Oare putem pune pauza ritualurilor noastre de ingrijire doar pentru ca a sosit anotimpul cald si preferam sa stam in aer liber, la soare, si nu mai avem ragaz pentru a ne curata si hidrata tenul?

Scuze ne putem gasi in orice moment pentru a nu face lucruri, dar atunci trebuie sa ne asteptam ca tenul nostru sa ne raspunda cu aceeasi moneda. Bottega Verde considera ca putem aloca 10 minute in fiecare saptamana pentru a ne rasfata tenul si pentru a-i satisface nevoile de curatare profunda si hidratare. In acest fel ii vom arata pielii noastre ca ne gandim la ea, iar ea va continua sa ne rasplateasca si sa ne mentina tineretea si frumusetea.

Citim atatea lucruri despre produse care ar trebui sa faca minuni cu tenul nostru, cand secretul consta de fapt in a-i oferi dragoste timp de doar 10 minute in fiecare saptamana, iar in cele 10 minute tot ce trebuie sa facem este sa ne aplicam o masca de fata si sa ne relaxam. Ce poate fi mai usor?

Bottega Verde va recomanda 3 masti de succes pentru aceasta perioada:

Masca pentru fata cu namol din Marea Moarta o masca revitalizanta, care ofera o senzatie de energie si vitalitate pielii, eliberand-o de celulele moarte si de impuritati. Aceasta masca purifica in profunzime, fiind ideala pentru a revitaliza un ten obosit si mat. Formula sa profita de toate proprietatile namolului din Marea Moarta, bogat in elemente pretioase (Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu) si este amplificata de un principiu activ, Physiogenyl, pe baza de Mangan, Zinc si Sodiu. Dupa fiecare aplicare, tenul este mai luminos si mai catifelat, incarcat de energii proaspete. Este o masca ideala pentru un ten mixt, gras sau tern, care ofera efecte remarcabile.

Masca_de_fata (2)

Masca purificatoare cu argila o masca dedicata tenului gras si normal si in special tenului cu impuritati, aceasta este ideala pentru a purifica in profunzime fata si gatul. Poate fi considerata drept un tratament, care trebuie utilizat o data sau de doua ori pe saptamana, avand la baza argila si extract de salcie. Principiul activ al argilei, considerata un remediu antic cu eficacitate garantata, absoarbe impuritatile si sebuumul in exces, reoferindu-i tenului luminozitatea dorita. Masca doreste obtinerea unui ten pur si curat, care sa emane fericire.

Masca_de_fata (4)

Masca hidratanta magnolia o masca deosebita care are efectul de a combate semnele de stres depuse pe fata ta de-a lungul intregii zile. Un tratament hidratant expres ce are rolul de a atenua semnele de oboseala si stres, oferind frumusete si bunastare pielii, in special celei deshidratate si mate. Capacitatea extraordinara de hidratare a acidului hialuronic, combinat cu extractul de Magnolie, ofera o senzatie de energizare si vitalitate, lasand impresia unui ten mai tonic. Textura sa, moale si delicata, si parfumul sau imbatator, ofera placere simturilor. Aceasta masca are nevoie de doar 3 minute pentru tratamentul de infrumusetare si ofera rezultate imediate.

Masca_de_fata (3)

Tenul nostru nu este foarte pretentios atunci cand vine vorba de ingrijire si mai ales in perioada tineretii, cand ne da impresia ca poate face fata oricaror situatii. Dar, dupa cum stiti si proverbul romanesc – „culegi ceea ce semeni” , semnele neingrijirii tenului se vor arata abia peste cativa ani, cand vom fi nevoite sa recurgem la proceduri mult mai dificile si costisitoare. De aceea, cel mai bine este sa ii dedicam putin timp din viata noastra pentru a-l rasfata inca de pe acum. Asa ne vom asigura ca nu vom avea probleme in viitor si ne vom bucura in fiecare zi de un ten curat si fericit.

In plus, pentru ca vara ne dorim sa avem parte de un bronz frumos si uniform, trebuie sa stim ca acesta poate fi realizat mult mai usor pe un ten curat si pur, fara celule moarte. De aceea, o masca de fata pe saptamana este mai mult decat recomandata.

Daca tenul nostru este fericit, acest lucru se va reflecta si asupra noastra! Si ce este mai frumos decat sa radiem de fericire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *