Pagini de zi si noapte: Eu când văd un gel de duș sau spumant nou, trebuie să-l am!

bottega-verde-6-777x437

Citește articolul original pe: http://paginidezisinoapte.ro/spuma-de-baie-cu-argan-bottega-verde/.

Vă povesteam într-un articol recent despre produsele primite în ultima perioadă, iar printre ele se numărau și câteva de la Bottega Verde. Acesta este un brand nou pentru mine, deși este numărul 1 în Italia la capitolul cosmetice cadou. Deci nu vorbim de vreun brand obscur, ci de produse iubite peste hotare. Apreciez faptul că au mai multe categorii, deci chiar dacă n-ai nevoie de vreun produs de make-up, e imposibil să nu te încânte ceva de îngrijire. Dar să trec la subiectul acestei postări – spuma de baie și duș cu iasomie și argan. Nu știu voi cum sunteți, dar eu când văd un gel de duș sau spumant nou, trebuie să-l am! Am în baie la momentul actual cred că 4 geluri de duș începute, și parcă nu mă mai satur.

bottega-verde-4-759x1024

Ce promite produsul de la Bottega Verde:

Spuma de baie de la Bottega Verde (click aici pentru a ajunge pe site) este o soluție îmbogățită cu ulei de argan regenerator și hrănitor și extract de iasomie din deșert, nutritivă, oferă moliciune pielii și hidratare intensivă. Este potrivită pentru orice tip de piele, chiar și cea uscată, pentru că „repară” acest neajuns.

Experiența mea:

Am ales această spumă de baie pentru că de obicei aleg un duș rapid, dar mai am câteodată tendința de a umple cada. Și îmi place să mă scufund în spumă, dar n-aveam în casă un produs pentru așa ceva. Primul lucru care mi-a plăcut a fost ambalajul – de bună calitate, plastic un pic mai gros, rezistent și transparent. Culoarea produsului – un caramel – și eticheta duc cu gândul la ceva prețios, nu banal. Cantitatea de 400 ml e ok, ținând cont că spuma e proporțională cu cât fluid se pune în apă (de 4-5 ori merge folosit cu o spumă abundentă). Dacă e folosit ca și gel de duș, durează o veșnicie, pentru că o cantitate mică este suficientă pentru o spumă generoasă pe burete.botegga-verde-1024x759 bottega-verde-2-1024x759 bottega-verde-3-1024x759 bottega-verde-6-759x1024 Am folosit mai puțin de un sfert din recipient și am obținut o spumă bogată, m-am scufundat în ea! Impresia olfactivă a fost una foarte bună, chiar m-a surprins cât de bine miroase și cum parfumează întreaga baie. Extractul de iasomie își face treaba! A fost un răsfăț pentru mine, nu am ce reproșa. Față de alte spumante de baie pe care le-am folosit, pielea mea a rămas vizibil mai hidratată. Și pot să vă spun că și prețul e unul prietenos – 20 lei pentru sticla de 400 ml.

Surpriză pentru voi!

Am și pentru voi o surpriză, să nu credeți că v-am uitat! Pentru că mă citiți și pentru că vreau să aveți și voi parte de cele mai bune produse, am o reducere de 10% la comanda pe site-ul Bottega Verde. Aceasta e valabilă cu codul PAGINI, pe care-l introduceți la finalizarea comenzii. Dar grăbiți-vă, oferta este pentru primii 20 cititori care folosesc codul! Asta înseamnă acest spumant cu 16 lei și multe alte produse la prețuri simpatice.

Să nu uit de cadourile pe care Bottega Verde le oferă la orice comandă:

  • indiferent de valoare, primiți un săpun cu extract de struguri roșii (nu pot să vă descriu cum miroase)
  • la o comandă mai mare de 34 lei primiți un gel de duș cu lavandă italiană
  • la o comandă mai mare de 69 lei primiți un săpun lichid cu extract de orez venere
  • la o comandă mai mare de 129 lei primiți o cremă de protecție pentru mâini

Transportul e gratuit pentru comenzi de peste 99 lei. Aș vrea să știu ce produse vă fac cu ochiul din oferta Bottega Verde, ce ați încercat deja sau ce impresie v-au făcut. Zi frumoasă să aveți și ne citim curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *