Pagini de zi si noapte: Make-up of the day

natural-777x437

Articolul original poate fi găsit aici.

M-am gândit ca azi să fac un articol de tip Make-up of the day, adică cam cum ar arăta machiajul pe care l-aș purta. De fapt, pe care l-am purtat acum câteva zile. Nu am nevoie de prea multe produse pe vremea asta, ba chiar urăsc să folosesc farduri sau pudre, corectoare, etc. Rar o să mă vezi vara purtând așa ceva. Și oricât aș încerca, serios că nu pot. Simt că mi se scurge fața, deși nu am tenul atât de gras, ba mai degrabă mixt. Oricum, din când în când, într-o zi mai răcoroasă, mai trag câte un machiaj rapid și simplu. Nu mă omor după culorile stridente, cum aș face iarna, ci mizez pe ceva natural.

natural-6-e1468832916725-1024x759 natural-1024x759 natural1-1024x759

Fardul de la Bottega Verde cu vitaminele A și E și coenzima Q 10 mi s-a părut cel mai potrivit pentru zilele astea călduroase! Pe lângă faptul că este ușor de utilizat, am obținut cu ajutorul lui și un look natural. Dar să vă spun mai multe despre el. Este o pulbere pigmentată cu acțiune iluminatoare, și chiar poate fi folosit ușor pe acest post, din cauza nuanței deschise. Dă un efect perlat machiajului, este rezistent (eu l-am folosit fără bază, dar recomand una pentru efect maxim), nu are niciun miros, iar vitaminele și coenzima Q10 din compoziția sa sunt un plus.

Make-up natural

Dacă mă urmăriți de ceva timp știți că eu nu-s adepta fondurilor de ten. Pudră mai folosesc, dar mai mult iarna sau la temperaturi mai scăzute. Pentru acest make-up n-am avut nevoie decât de 4 produse: corector, fard de pleoape, tuș și rimel. Nimic mai simplu. Mi se pare că acest fard deschide privirea. Aveam nevoie de o astfel de nuanță, am uitat să vă spun, acest fard e nuanța nisipiu auriu. Pentru vară, mai ales pe o piele bronzată, se vede demențial! Mă gândesc că după ce o să vin de la mare o să arate mult mai bine!

natural-2-1024x623 natural-3-1024x547 natural-5-1024x545 natural-4-1024x504 natural-7

Acest fard îl găsiți pe site-ul Bottega Verde, e disponibil și-n alte nuanțe (turcoazul e fain, albastru marin la fel), și are un preț ok. Nu uitați de codul de reducere 10% la orice comandă cu codul PAGINI. Voi ce părere aveți – cu sau fără make-up vara? Nuanțe naturale, stridente sau deloc? Aștept și părerile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *