Bronz auriu pana tarziu in toamna. Tu stii secretul?

Culoarea kaki este una din culorile toamnei, iar combinatia dintre o coafura balayage, bronz si aceasta culoare este una de nota 10. Nu numai culoarea kaki potenteaza o piele bronzata, ci si visiniul, in continuare la moda anul acesta, precum si rozul perlat sau albastrul cien. Dar stii ce pune in valoare cu adevarat si in mod natural bronzul? Uleiul de cocos!

Bottega Verde aduce pe piata din Romania Uleiul de cocos pentru corp,un adevarat aliat al bronzului de durata, de fapt  o intreaga gama denumita dupa alimentul-minune, Cocos, ce cuprinde pe langa uleiul prezentat mai sus –  gel de dus, apa de toaleta si  scrub pentru corp din praf de nuca de cocos.

cocos-ulei-pentru-corp-cu-ulei-de-cocos-139167-139167-932

Care sunt principalele beneficii ale uleiului de cocos?

  1. antibacterian si antifungic – aplicat pe pielea proaspat bronzata poate forma un strat protector impotriva prafului si impuritatilor;
  2. puternic hidratant – aplicat dupa sesiunea de bronz si dupa dus, uleiul de cocos poate tine loc cu succes de lotiune dupa plaja.
  3. 90% grasimi saturate, mononesaturate, polinesaturate, carbohidrati, zaharuri, fibre si proteine, fiind unicul din regnul animal cu continut de acizi grasi de lant mediu, dupa cum ne soptesc colegii din laboratorul chimic, avand rol de mentinere a elasticitatii pielii, chiar si a celei cu aspect matur;
  4. vindeca ranile si chiar vanataile – Pe langa aceasta, uleiul de cocos poate fi un bun adjuvant in iritatii si eczeme, pentru ca are un deosebit rol regenerator;
  5. incetineste procesul de imbatranire al pielii – uleiul de cocos ofera hidratare si elasticitate pielii, diminueaza riscul afectiunilor asociate cu imbatranirea;
  6. tonifica si infrumuseteaza pielea – conform ultimelor studii, uleiul de cocos ar putea reduce ridurile;
  7. hidrateaza si catifeleaza pielea – prin continutul mare de grasimi are capacitatea de a hidrata in profunzime tesutul afectat, chiar si dupa o zi intrega de stat la soare. Polifenolii din continutul sau lupta cu succes impotriva radicalilor liberi.

Cu o aroma deosebita ce te transpune pe o plaja exotica indiferent daca esti pe litoralul romanesc, gama Cocos reuseste sa mentina atat atributiile de protejare si tratament,  cat si de infrumusetare si conferire a unui miros placut.

Uleiul de cocos este comparabil cu un ulei mineral, insa nu usuca pielea, ba din contra, poate fi solutia chiar si pentru coate sau calcaie uscate, oferind astfel ingrijire la propriu din cap pana in picioare.

Pentru un ritual complet de hidratare, Bottega Verde propune utilizarea scrubului cu nuca de cocos inainte cu o zi de expunerea la soare pentru indepartarea celulelor moarte, indepartarea apoi a  lotiunii de plaja, a prafului si a nisipului cu ajutorul Gelului de dus cu lapte de cocos, hidratarea imediat dupa baia de soare si dus cu uleiul de cocos si daca planuiti o iesire romantica la malul marii, apa de toaleta Cocos poate fi o alegere inspirata. 
13874833_1189806311072068_10515297_n
cocos-apa-de-toaleta-132555-132555-929

Cand nu este bun uleiul de cocos?

Desigur ca internetul abunda de retete homemade de produse cosmetice facute acasa pe baza de ulei de cocos, insa ceea ce specialistii dermatologi de la Bottega Verde te sfatuiesc este sa ai grija la combinatiile chimice pe care le faci, astfel ca ai putea sa te alegi foarte usor cu o alergie sau o iritatie pe care nici un ulei de cocos din lume nu o va putea trata. Poate ca retetele suna bine pe hartie, insa in practica lucrurile stau putin diferit: la Bottega Verde testam in laborator, cu mare grija orice produs nou creat si doar in masura in care apreciem ca este sigur pentru tine, pentru familia ta si pentru mediu il vom livra in magazine.

Nu il folosi ca ulei de plaja – doar intreaba-te ce factor de protectie are? Zero? Da, asa este. Pe langa faptul ca va atrage radiatiile UV mai ceva ca o oglinda, va atrage cu sine frisoane, piele arsa si un concediu ruinat. Este excelent ca si hidratant dupa plaja, insa niciodata in timpul procesului de bronzare.

Pentru Bottega Verde, calitatea este o valoare definitorie, de aceea in selectia ingredientelor alegem calitatea premium, pentru a putea mentine standardul in fata exigentelor clientilor nostri. Gama Bottega Verde este o gama completa, un kit de vara am putea spune, ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *