Strumfette: Barbieritul e mai dulce cu untul de cacao

get_your_phd_in_shaving_970x540

Articolul original se afla pe blogul Strumfette.

Onoarea de a fi primul produs pentru barbati caruia ii fac review pe blog ii revine  unui produs de la Bottega Verde: o spuma de barbierit cu unt de cacao.

spuma

Spuma de barbierit nu produce iritatii si pielea ramane catifelata si hidratata.

recipient

  Dupa cum vedeti produce o spuma foarte densa si este ideala pentru pielea sensibila. Textura este asemanatoare cu frisca. Mirosul este mentolat, fara a fi deranjant.

textura

Sistemul de dozare este unul foarte eficient, clasic. Spuma face procesul de barbierire mult mai usor si mai placut.

          Descriere oficiala:

         O spuma cremoasa care ajuta la prevenirea iritatiilor si uscarii pielii, transformand barbieritul intr-un ritual de infrumusetare. Barba devine mai moale, aparatul aluneca mai usor, barbieritul devine mai usor si pielea ramane catifelata. Formula delicata este ideala pentru pielea sensibila care se irita usor si profita de prezenta unutlui de Cacao.Ideal pentru tine Da, daca ai pielea sensibila, care se irita dupa barbierit.

           Mod de utilizare: agitati bine sticla si, tinand-o in pozitie verticala, distribuiti spuma in palma. Cu miscari lejere intindeti spuma pe barba inmuiata cu apa calda si incepeti barbieritul

           Nu am testat eu produsul, pentru ca  nu folosesc lama decat in cazul exceptionale si chiar daca as folosi-o mai des as apela la produse pentru femei.

            Ingrediente:

ingrediente-1

  Poate fi cumparat de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *