Trucuri pentru un look de senzatie in aceasta toamna

Modul in care te aranjezi spune multe despre tine, despre personalitatea ta si despre cum te simti pe interior. Fiecare persoana de sex feminin are cate un truc pe care il foloseste pentru a avea look-ul dorit, iar pentru a crea o imagine ingrijita si la moda, trebuie sa stii cateva trucuri care te vor ajuta sa atragi toate privirile.

Andreea Has, make-up artist in materie de make-up de la Bottega Verde ne ofera cateva sfaturi interesante despre trend-ul acestui sezon, pentru ca noi sa fim atragatoare si frumoase, indiferent de vremea de afara. „Toamna aceasta se poarta stilul indraznet, asa ca iesi din tipare cu un make-up care sa iti contureze trasaturile si sa creeze efecte care sa te avantajeze”, explica Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Iata care sunt trucurile pentru a arata impecabil in aceasta toamna:

Negrul – AS-ul tau din maneca

Negrul ne scoate mereu din incurcatura cand vine vorba de make-up sau vestimentatie, asa ca, nici sezonul acesta nu renuntam la el. Exista doar doua lucruri de care ai nevoie pentru ca eyeliner-ul tau sa fie perfect, alege unul negru și gras. Daca te gandesti la tehnica pe care sa o folosesti, aici ai cale libera, trebuie sa iti folosesti imaginatia si sa tii cont de forma ochilor tai.

Poti opta pentru o conturare fina a ochilor, prin linii subtiri care sa iti evidentieze forma acestora sau poti crea umbre pentru a-ti lumina si a-ti scoate in evidenta culoarea lor. De asemenea, trebuie sa stii ca, indiferent de ce nuante vei alege la fardul de pleoape, va trebui sa personalizezi machiajul si sa il conturezi cu ajutorul eyeliner-ului. Asadar, acesta este elementul care nu trebuie sa lipseasca din trusa ta sezonul  acesta. Poti alege unul dintre creioanele Bottega Verde, foarte intense si imbogatite cu Vitamina C si E, cu preturi reduse intre 27 si 38 de lei”, spune Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Stilul modern gotic

Ce parere ai despre rujurile in nuante inchise? Stilul modern gotic se bazeaza pe aceste rujuri care iti dau un aer modern si iti creeaza o personalitate puternica. Nu trebuie sa folosesti chiar nuante de negru sau ceva foarte inchis, daca acest lucru te sperie, dar poti opta pentru nunante de mov inchis, mov pruna, visiniu, cacao, roz velvet sau poti combina mai multe nuante pe buze, pentru a ajunge la cea dorita de tine.

Rujurile in aceasta toamna sunt foarte importante, mai ales cele din stilul modern gotic, care ofera o alura diferita, ce se potriveste oricarui stil vestimentar. Plecand de la nuante de rosu, la cele de roz si mov, paleta este destul de variata, insa important este sa alegeti nuantele cele mai inchise si rafinate. Mate sau glossy, rujurile in nuante inchise se potrivesc perfect cu orice tinuta de toamna, de aceea te invitam sa-ti alegi nuanta potrivita din gama de rujuri Bottega Verde care au acum reduceri, preturile lor fiind de 37-48 de lei”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Fii sclipitoare!

Vesti bune: machiajul cu sclipici este din nou la moda si este recomandat pentru evenimentele tale din aceasta toamna. Ofera o nota pretioasa   look-ului tau prin folosirea unor nuante de sclipici pe care sa le aplici peste fardul de pleoape. Daca acesta este in nuante neutre, poti folosi ca pata de culoare sclipiciul, insa daca machiajul de baza este colorat, nu aplica si un sclipici colorat pentru ca le va arata a kitsch.

Acest luciu care ofera eleganta si stil, este un truc simplu pentru a realiza un make-up usor pentru evenimente. Este ideal in cazul in care esti in pana de timp, pentru ca peste machiajul de zi, il poti aplica foarte repede si machiajul de seara este gata. Evita sclipiciul colorat, mai bine folosesti nuanute de argintiu si auriu care sunt si elegante. Alege fardurile de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de la Bottega Verde, care ofera o stralucire uimitoare intr-un stil placut, la numai 36 de lei”, completeaza Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Stilul simplu si stralucitor

Indiferent daca mergi in oras sau la serviciu, intr-un timp foarte scurt poti arata foarte bine toamana aceasta. Uita de umbre, conturari si iluminari ale tenului, care iti ocupa mult timp si nu ies intotdeauna asa cum iti doresti. Pielea cea mai draguta este cea simpla, foarte putin conturata.

Daca ai un stil mai natural, toamana aceasta poti fii minunata chiar daca nu pui prea mult machiaj pe fata ta. Frumusetea naturala si pielea neteda te vor ajuta sa ai un look ingrijit si aranjat. Pune putina lumina acolo unde este nevoie si o nuanta de roz pentru a da culoare pielii, mai ales daca ai tenul foarte deschis, adauga un luciu de buze neutru si o mascara si make-up tau este gata imediat. Alege produsele naturale de la Bottega Verde pentru a avea o frumusete naturala uimitoare, pudrele de ten de la Bottega Verde cu extract de hibiscus sunt acum la numai 59 de lei”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Piersica pasionala

Nuantele de piersica anunta de obicei venirea primaverii, dar asta pentru ca nu am incercat sa descoperim frumusetea lor in perioada de toamana. Andreea Has, make-up artist au aratat ca nuantele de piersica sunt extrem de interesante pe buzele noastre in anotimpul frunzelor colorate care stau sa cada.

Pasiunea piersicii pe buzele tale se potriveste perfect cu peisajul de toamna. Sarmul femeii care are un make-up in aceste nuante este extrem de frumos, este ca un miraj care te cheama si apoi dispare, potrivindu-se foarte bine cu nuantele tenului tau. Alege fardurile de pleoape My color in nuante de piersica cu vitaminele A si E si coenzima Q10 la numai 29 de lei”, explica Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare problema a ta, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *