10 sfaturi ca sa obtii machiajul perfect pentru aceasta toamna

Cand ne cautam produsele de ingrijire si make-up potrivite, ne orientam in functie de gusturile personale, necesitati si, nu in ultimul rand, de trendurile noi. Daca gasim variantele care sa indeplineasca toate aceste criterii, e ca si cum am fi castigat la Bingo.

Daca in perioada verii suntem obisnuite sa alegem nuante mai deschise, stralucitoare, care ne confera o alura fresh si energie debordanta, toamna ne determina sa alegem nuantele mate si sa ne prezentam intr-un mod putin mai serios si mai conventional. Orice anotimp are trendurile sale in materie de moda si make-up, iar la Bottega Verde gasim tot ceea ce avem nevoie pentru a nu fi depasite de situatie.

In primul rand, nu trebuie sa uitam ca un machiaj corect si frumos se realizeaza urmand etapele in ordinea lor neschimbata. Primul pas presupune aplicarea unui fond de ten mat, de lunga durata. Scopul nostru e acela de a ne acoperi imperfectiunile, iar textura fluida a acestui produs e departe de a ne inaspri trasaturile. Daca il aplicam cu un burete special, efectul va fi si mai wow. Alt avantaj pe care il prezinta e eficienta in minimizarea aspectului porilor si a ridurilor.

bv1

Pentru a acorda atentie tenului in mod detaliat si nu doar in ansamblu, putem opta pentru un BB Concealer in acelasi ton cu fondul de ten, care acopera in acelasi timp si cearcanele, petele rosii sau punctele care ies in relief. Imbogatit cu vitamina E, acest corector fluid are un efect foarte natural.

bv2

Cum putem obtine matifierea suprema daca nu adaugam si un strat fin de pudra? Cea propusa de noi poate fi folosita singular, ca fond de ten, ori in combinatie cu acesta. Aspectul final depinde de modalitatea de aplicare, cu un burete uscat sau cu unul umed.

bv10

Pentru ca toamna aceasta se poarta nuantele de auriu si aramiu, dar si pentru ca bronzul nu e la moda doar vara, pudra bronzanta ne este confidenta si acum, cand frunzele se intrec in culori care mai de care. Aceasta ne aminteste de efectele frumoase ale expunerii la soare si ne incanta cu un parfum usor de hibiscus si ulei de migdale dulci.

bv3

Cand afara e rece, haideti sa nu fim in antiteza cu vremea! Se poarta nuantele de maro, iar pleoaple noastre ar arata misterios, daca le-am imbraca intr-un strat de fard de pleoape maro rece. Aceasta pulbere pigmentata, cu actiune iluminatoare ofera un make-up plin, cu efect mat.

bv4

Ai purtat vreodata doar fard de pleoape? Daca da, poate ar fi mai bine sa dai uitarii acea zi. Un look complet si radiant include folosirea unui creion de ochi maro, care e perfect pentru conturarea pleoapei superioare si a interiorului celei inferioare.

bv5

Arcuirea si alungirea genelor ne-a intrat in obisnuinta precum spalatul pe dinti, iar pentru a obtine un efect senzational, avem nevoie de o mascara pentru ultra-alungire, care e in acelasi timp si un tratament pentru intarirea genelor. Ne facem frumoase, dar avem in acelasi timp si gene sanatoase. Apigeninga este ingredientul care face special acest rimel, fiind un antioxidant natural.

bv6

Toamna ne gandim mai mult la hidratare, decat o facem vara. Daca uitam de ingrijirea pielii, aceasta nu uita sa ne aminteasca prin pierderea elasticitatii si aspectul pielii de crocodil. Atunci sarim in ajutor cu o crema intens hranitoare si remediem situatia. La fel si buzele sunt expuse temperaturilor scazute, iar rujul nu are un aspect placut daca acestea sunt uscate. Balsamul de buze emolient, cu vanilie neagra reprezinta baza pentru culoarea radianta la care toate visam.

bv7

Cand ducem lipsa de volum natural al buzelor, apelam la trucuri. Stim deja de creionul pentru conturare, dar trebuie sa evitam discrepanta dintre nuanta acestuia si rujul pe care il folosim si imprejurarari. Acum toate imprejurarile implica toamna si nuantele sale. Creionul de buze castaniu, cu extract de nalba defineste in totalitate daca este aplicat dinspre centru spre colturi si prelungeste aspectul rujului, chiar si dupa ce savuram o pruna sau un mar.

bv9

Atat de apreciat pana in prezent, movul nu are cum sa dispara nici din peisajul tomnatec. Rujul cu ulei de argan, nuanta mov pruna, nu are cum sa nu iasa in evidenta odata aplicat pe buzele hidratate in prealabil. Poate chiar ne-am plictisit de nuantele jucause si vrem sa trecem in extrema senzationalului.

bv8

In fiecare sezon ne gasim „arme” care sa ne scoata din anonimat si care sa ne caracterizeze. Iscusinta si instinctele ne determina sa alegem ce e mai potrivit pentru noi, dar care dintre noi nu ar arata bine invaluita in nuante pline de mister?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *