Sa includem mamicile din nou in fotografii

Dragi mamici, nu demult obisnuiau sa apara in viata voastra, zilnic, produse cosmetice noi, pe care erati nerabdatoare sa le testati si sa le recomandati mai departe prietenelor. A aparut insa apoi ceva mult mai important, care sa merite toata atentia voastra si in jurul caruia sa gravitati trup si suflet: copilul. Ati trecut prin etapa in care totul era complet diferit fata de contextul vechi, inclusiv peisajul  si personajele din fotografii: voi nu mai erati acolo. Bebelusul era elementul central si pare-se ca si singular. Prin bucuria de a fi mame, v-ati clasat pe un loc secundar si ati considerat ca nu mai aratati la fel de bine, ca parul e prea plat si ca unghiile nu au mai vazut culori de mult timp, la fel ca si buzele de altfel.

Acum poate ati ajuns  la concluzia ca depanarea amintirilor va presupune si prezenta voastra in poze si ca ar fi cazul sa luati atitudine si sa faceti o schimbare. Nu aveti nevoie de o scuza pentru a va acorda timp ingrijirii personale, ci de o pauza de 20 de minute pe zi, pe durata careia cel mic va putea fi chiar complice, prin cumintenia de care va da dovada.

Sustinerea vine si din partea noastra, propunandu-va cateva produse, care au in compozitie ingrediente naturale , sunt eficiente si cu siguranta veti prinde drag de ele.

Sampon cu keratina si proteine de casmir

Este perfect pentru restructurarea firului de par si pentru revigorare. Ingredientele din compozitie au actiune reparatoare si protectiva. Daca pana acum visati la volumul de odinioara, cu ajutorul acestui sampon aveti ocazia sa nu mai traiti prin idealizari, ci sa avetii chiar voi o coafura ideala. Veti fi cucerite si de aroma care are ca note de varf rodia de Bosfor, fructele de padure si sucul de ananas. Mireasma placuta nu va aparea in poze, dar satisfactia de pe chipul vostru merita folosirea frecventa, nu doar incercarea. Pentru un tratament complet, aplicati si uleiul imbogatit cu aceleasi ingrediente, care intaresc firul de par.

sampon

Vopsea de par Color Brio

Revenirea in atentia obiectivului poate presupune si o schimbare de look, prin alegerea unei culori vibrante si potrivita culorii ochilor. Noi va propunem nuanta castaniu deschis, pentru a fi in ton cu sezonul de toamna, dar exista o paleta de culori care va ofera ocazia de a alege ceea ce va place. Formula vopselei este fara amoniac si fara conservati, iar pachetul include si un balsam cu ulei de nuci si fructe rosii. Puteti alege sa fiti multifunctionale, iar in timpul de actiune de 30 de minute a vopselei, sa indepliniti diverse aspecte casnice, petrecand timp si cu bebelusul.

vopsea

Ulei de corp cu Lipout si ulei de migdale dulci

Sunteti ferme in cresterea copilului si dati dovada de siguranta si mult tact in indeplinirea sarcinilor zilnce, dar va doriti aceasta fermitate si sub alta forma. Aveti inca un trup zvelt si printre momentele de bucurie ca sunteti mamici tinere, trebuie sa strecurati si alt fel de actiuni decat pregatirea biberonului si a scutecelor. Uleiul de migdale este cunoscut pentru beneficiile sale asupra pielii, iar conferirea elasticitatii pielii este unul dintre acestea. Ingredientul special, Lipout-ul, contine extract de alge, cu actiuni de remodelare. Dupa cateva aplicari veti avea un abdomen semnificativ mai ferm si pielea coapselor se va regenera. Ramaneti cateva minute in plus la dus si masati pe pielea umeda.

ulei-de-corp

Crema de corp  pentru masaj cu proteine de soia si ulei de migdale

Intotdeauna cand folosim doua produse cu acelasi sens de actiune, rezultatele sunt mai multumitoare. Si daca tot v-ati decis sa va stabiliti un orar in care sa rezervati o coloana doar pentru voi, luati in considerare si pasul 2 in conferirea elasticitatii pielii. Cu aceasta crema veti avea rezultate vizibile si va veti relaxa printr-un masaj usor. Ingredientele sale active previn formarea vergeturilor, iar proteinele din soia isi pun amprenta ferma dupa 45 de zile de aplicare. Cel mai important e sa fiti constante in ritualul de ingrijire. Motivatia este primul pas, dupa care intervine obisnuinta.

cremadecorp

Ruj cu ulei de avocado si extract de aloe

Va amintiti de cand nu v-ati mai colorat buzele in nuanta preferata? Ati preferat sa folositi doar balsamul hranitor cu tenta  fructata si poate chiar ati uitat unde sta ascuns rujul care era de nelipsit candva. Cu atat mai bine, va puteti achizitiona unul nou, intr-o nuanta ciresie, ce ne aduce aminte de zilele lui Ciresar. Iesiti in evidenta printr-un zambet frumos conturat, acccesoriul ideal intr-o familie tanara fericita. Acest ruj hidrateaza si ofera astfel o senzatie de maxim confort, fiind potrivit tuturor tipurilor de piele.

ruj

In niciun caz nu puteti spune acum ca nu sunteti pregatite de o sesiune foto, in care sa radiati de frumusete si sanatate. E important sa observati mai tarziu, prin poze, etapele de crestere ale copilului, dar de ce sa nu va aflati si voi alaturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *