S-a lansat cea de-a treia ilustratie a campaniei „Frumusetea este in tine”!

poza-de-campanieCampania „Frumusetea este în tine” s-a imbogatit cu o noua ilustratie cu mesaj de inseninat ziua – Inima ta zambește. Tu ai fost atentă de câte ori zâmbește inima ta în fiecare zi?

Intra si tu in campania „Frumusetea este in tine” si implica-te activ in grija manifestata pentru natura. Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei prin proiectul Padurea Copiilor si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale realizate de ilustratoarea Liliana Arnaut pentru Bottega Verde Romania.

2sacosa_550x500

Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta, iar noi te inscriem automat in tombola campaniei, unde poti vouchere de cumparaturi in magazinul online BottegaVerde.ro

2magnet_550x500

Frumusetea este in tine! Descopera si tu inspiratia artistei Liliana Arnaut si procesul creativ prin care asterne pe hartie cea mai frumoasa declaratie care sa te binedispuna, oricat de mohorata ar fi vremea sau starea ta interioara.

Iubim natura! Iubeste-o si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *