A aparut ilustratia de noiembrie a campaniei „Frumusetea este in tine”

screenshot_2

 A venit luna noiembrie si, odata cu ea, si un nou mesaj semnat de Liliana Arnaut, care sa-ti inspire deciziile si sa te motiveze sa mergi mai departe – „Alege fericirea”.

Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.  Astfel, din dorinta de a te implica si pe tine activ in grija manifestata pentru natura, ne-am alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si te invitam sa ne ajuti sa sustinem impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.

vizual-4-mic

Pana acum ai fost alaturi de noi in fiecare luna prin donatii rasplatite cu magneti sau plasute cu mesaje motivationale, iar in noiembrie noi iti punem la dispozitie aceste produse cu un mesaj nou care sa te insenineze atunci cand crezi ca solutiile nu mai exista – Alege fericirea. Si de aceasta data, ilustratia este creatia artistei Liliana Arnaut.

Intrebata de noi unde isi gaseste ea inspiratia, arista ne-a raspuns: „Ma inspira darul vietii, natura in toate formele si culorile ei. O alta importanta sursa de inspiratie o reprezinta oamenii, de la cei mai simpli pana la cei mai desavarsiti, de la cei mai tineri pana la cei mai in varsta, de la oamenii plin de speranta pana la cei care nu mai vad nicio o scapare”.

In cadrul campaniei Frumusetea este in tine ne invitam toti clientii sa ne ajute sa sustinem impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei. Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *