Amalia Marinescu: Crema Bottega Verde pentru picioare intens hidratanta

Varianta originala a articolului o puteti citi pe lessassys.

Acum aproximativ o saptamana am primit comanda de la Bottega Verde, comanda despre care am vorbit si aici:

Inainte de a va povesti despre crema de astazi, e musai sa va spun cat de mult m-au incantat serviciile pe care le ofera si respectul fata de clienti.

Cascata cum sunt, am trecut numarul de telefon gresit in formular, insa chiar de a doua zi am fost contactata pe mail pentru a se remedia problema. De asemenea, parfumul pe care il comandasem nu era pe stoc, iar cei de la servicii clienti au fost super draguti sa specifice acest lucru, lasand la alegerea mea daca astept cateva zile pana se reface stocul sau comand altceva. Plus ca vorbesc foarte frumos cu clientii (lucru rar intalnit de mine in tarisoar asta).

Coletul vine a doua zi dupa plasarea comenzii, impachetat incredibil de frumos!

In pachet, dupa cum puteti vedea si in clip, am avut:

– un magnet de frigider
– o felicitare
– gel de dus cu lavanda (il iubesc)
– parfum vanilie neagra
– sapun pentru igiena intima
– crema pentru picioare

Magnetelul face parte din colectia campaniei Frumusetea este in tine, despre care puteti citi mai multe aici si arata cam asa:

Pentru a primi si voi un astfel de magnetel trebuie sa plasati o comanda pe siteul  http://www.bottegaverde.ro/ si sa aleget sa donati 5 lei (pentru magnet) sau 25 lei (pentru sacosica) din totalul sumei aferente comenzii voastre.

De asemenea este musai sa stiti ca la orice comanda primiti si cate un cadou din partea Bottega Verde.

Si acum sa va povestesc despre crema pentru picioare intens hidratanta…

Printre ingredientele cheie se numara uleiul de susan, ceara de migdale dulci si acidul salicilic. Crema are un miros placut, mentolat si se absoarbe foarte repede in piele.

Este destinata ingrijirii tuturor tipurilor de piele, netezind-o si lasand-o catifelata. Cu toate acestea eu recomand sa utilizati acest produs doar pe zonele cu probleme- in cazul meu, calcaiele.

In cazul in care si voi va confruntati cu probleme ale picioarelor, precum piele aspra si ingrosata, crema aceasta face minuni!

Ambalajul este simpatic, vine sigilata, iar 50 ml de produs costa aproximativ 29 de lei.

Eu o folosesc de aproximativ 2 ori pe saptamana, inainte de culcare, masand strict locurile afectate. Dupa primele 2 utilizari am putut observa rezultate, dar ce imi place mult la crema aceasta este ca efectul de catifelare dureaza.

Daca va face cu ochiul, puteti citi mai multe despre ea aici, pana revin cu recenzia celorlalte produse!

Si pentru ca cei de la Bottega Verde sunt cat se poate de darnici, va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul LESS inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.  

Iar luna aceasta, design-ul magetilor si traistutelor este acesta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *