Ce cadouri sa cumperi pentru cei dragi cu ocazia Craciunului?

bannernewslettercraciun-1-1

Craciunul este unul dintre cele mai frumoase evenimente din an cand cu totii suntem mai buni si mai darnici cu cei din jurul nostru, oferind de asemenea emotii si stari de bine.

Totodata este momentul cand toti cei apropiati tie trebuie sa fie intampinati cu cate un dar. Asadar apar intrebarile vizavi de ce ar fi potrivit sa iei iubitului, parintilor, surorii, prietenei. Pentru ca tu sa scapi de griji si cautari, BottegaVerde.ro ti-a pregatit o lista cu propuneri de cadouri pentru fiecare dintre ei.

Pentru iubit

Cel mai mult l-ar incanta:

Pachetul special de Craciun Spicy Red

Pret: 68 Lei. Reducere: 43%.

pachet-special-craciun-spicy-red-99129401-99129401-1147

Gelul de dus cu extract de scortisoara curata cu o singura aplicare, pielea si parul si ofera o senzatie de bunastare, ideala dupa orele de sport sau dupa o zi de munca. After shave-ul ofera catifelare imediat dupa barbierit, daruind o placuta senzatie de prospetime si vitalitate pielii.

Pentru femeile dragi din viata ta

Fie ca este vorba de sora ta, prietena cea mai buna sau colega de serviciu, BottegaVerde.ro iti recomanda:

Pachetul cu iris alb

Pret: 99 Lei. Reducere: 58%.

pachet-special-craciun-iris-alb-99124167-99124167-1112

Cuprinde gelul de dus a carui spuma moale si catifelata curata eficient si catifeleaza pielea. Crema de corp invaluie pielea in parfumul ametitor de iris si o hidrateaza. Deodorantul spray reimprospateaza pielea si o imbraca intr-o aroma de flori, asigurand prospetime pe durata intregii zile. Lacul de unghii este usor de aplicat, are o uscare rapida si o rezistenta indelungata. Luciul de buze are o textura lucioasa, fara a fi lipicioasa, ce confera hidratare si catifelare.

Pachetul special de Craciun cu petale de vanilie

Pret: 99 Lei. Reducere: 50%.

pachet-special-craciun-petale-de-vanilie-99140286-99140286-1107

Apa de toaleta prezinta o aroma dulce si delicata precum petalele catifelate de vanilie, invaluind pielea in parfumul portocalelor gustoase din Sicilia si a notelor fine de ceai alb si pelin. Gelul de dus mangaie pielea cu spuma sa moale, delicata si invaluie simturile in aroma delicioasa de vanilie. Parfumul deodorant este racoritor, hidratant si ofera o senzatie de prospetime intreaga zi.

Pentru parinti

Mamei tale i-ar placea cu siguranta:

Pachetul special de Craciun cu creme pentru ten

Pret: 268 Lei. Reducere: 51%.

pachet-special-craciun-creme-ten-99132729-99132729-1115

Contine: Tratamentul de noapte cu colagen marin si extracte botanice ideal pentru persoanele cu o piele uscata, se aplica seara pe fata si gat, dupa ce tenul a fost curatat anterior. Crema de fata pentru zi anti-imbatranire cu acid hialuronic, colagen vegetal si extract de ginseng contribuie la reinnoirea celulara, diminuand vizibilitatea ridurilor. Crema de fata cu efect de filler, acid hialuronic si extract din flori albe este formulata pentru a retine apa in celule, confera volum si atenueaza ridurile.

Sau

Pachetul special de Craciun pentru ingrijirea picioarelor

Pret: 60 Lei. Reducere: 55%.

pachet-special-craciun-ingrijire-picioare-99117104-99117104-1148

Crema balsam anti-uscare are o formula ce se absoarbe rapid si poate fi aplicata dis-de-dimineata pentru a obtine o senzatie de bine pe toata durata zilei. Este un cocktail bogat in elemente nutritive si emoliente, cum ar fi untul de shea, untul de masline si uleiul de migdale dulci, amestecate cu lavanda, ce are proprietati odorizante.

Tatalui tau i s-ar potrivi cel mai bine:

Setul cadou cu gel de dus si balsam dupa barbierit cu minerale

Pret: 65 Lei. Reducere: 39%.

set-cadou-man-gel-de-dus-si-balsam-dupa-barbierit-cu-minerale-98987888-98987888-777

Gelul este potrivit atat pentru piele cat si pentru par, oferind o stare de bine in timpul dusului. Parfumul lui emana o intensa senzatie de vitalitate, invaluind simturile in notele sale de lemn, citrice si condimente.

Balsamul este special conceput pentru a diminua disconfortul barbieritului, cu o formula cremoasa, rapid absorbita si fara alcool, produsul este ideal chiar si pentru pielea foarte sensibila. Contribuie la obtinerea unui ten moale, fresh si catifelat dupa fiecare barbierit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *