Ce produse pentru ingrijirea parului folosim in „perioada electrizarii”

Este dimineata si desi te-ai trezit mai devreme, special sa-ti aranjezi parul, n-ai reusit cu nici un chip sa il imblanzesti iar firele rebele tot isi fac de cap. Iesi din casa, iar ploaia marunta de afara nu face decat sa-ti demonstreze ca oricat te-ai fi straduit sa-l netezesti, in nici un caz nu poti opri efectul pe care umezeala il are asupra parului tau, iar firele tale de par tind sa se indrepte spre directii haotice.

Cu siguranta ca pentru toate acestea, electrizarea este responsabila. Electrizarea parului este o problema des intalnita, mai ales in cazul parului cret sau ondulat, si este cauzat de deshidratarea firului de par. Firul de par devine poros, isi pierde capacitatea naturala de a mentine umiditatea si devine neregulat si cu un aspect dezordonat.

Cum poti preveni electrizarea parului?

1. Foloseste samponul potrivit

Parul tau are nevoie de uleiurile sale naturale pentru a-l netezi. Astfel, nu ar trebui sa folosesti samponul zilnic, pentru ca acest lucru va inlatura uleiurile naturale de pe scalp, care au, de fapt, un efect pozitiv, hranitor. Daca insa nu poti renunta la spalatul zilnic pe cap, poti inlocui samponul cu un balsam sau il poti dilua cu putina apa.  Cauta intotdeauna ingrediente naturale cum sunt mierea sau musetelul si evita sa folosesti produse care contin alcool, sodiu, sau litiu.

O varianta pe care o recomandam este samponul  cu extract de musetel si proteine din grau de la Bottega Verde. Produsul este adevaratul secret de stralucire pentru parul subtire si fragil, lasandu-l cu fiecare spalare minunat de matasos si usor de pieptanat, punandu-i in evidenta intreaga sa splendoare. Este ideal chiar si pentru o utilizare frecventa, formula sa speciala, imbogatita cu un derivat de ulei de masline si proteine de grau, conferind parului o deosebita catifelare fara a-l ingreuna.

Musetel - Sampon cu extract de flori de musetel si proteine de grau - confera stralucire si o textura moale - pentru un par subtire si fragil (200 ML)

Alege samponul in functie de grosimea firului de par. Pentru parul subtire, un produs foarte hidratant va elimina electrizarea parului, insa va avea tendinta de a lua din volum. De aceea este nevoie de mai multa atentie in alegerea samponului potrivit. Opteaza pentru samponul cu extract de ginseng si proteine vegetale destinat special pentru parul subtire. Reda parului vitalitatea sa naturala gratie proprietatii hidratante a extractului de ginseng si a celei restructurante a proteinelor vegetale. Este ideal pentru parul lipsit de rezistenta, subtire, fara viata, uscat de spalatul prea des, stres, coloranti sau de la solutia de permanent. Produsul este potrivit pentru persoanele care isi doresc un par plin de vitalitate, bogat si catifelat.

Ginseng - Sampon cu extract de ginseng si proteine vegetale - pentru utilizare frecventa - pentru un par subtire si deteriorat (200 ML)

Pentru parul gros este indicat sa folosesti un produs care netezeste firul de par, asa cum este, de exemplu, samponul cu keratina si lapte de cocos, care te va ajuta sa-ti netezesti parul mult mai usor. Ideal pentru curatarea parului care tinde sa se increteasca si pentru a ajuta la obtirea unei neteziri matasoase. Formula speciala cu keratina, lapte de cocos si agenti de netezire, are o actiune anti-incretire pentru toata lungimea firului de par. Dupa fiecare spalare parul este usor de pieptanat, moale, neted si foarte matasos.

Cocos si Keratina - Sampon cu keratina si lapte de cocos - efect de netezire - par care tinde sa se increteasca (200 ML)

2. Nu uita de balsam

Firele tale rebele pot fi mult mai „ascultatoare” daca nu uiti niciodata sa folosesti balsamul de par la fiecare spalare. Cel mai bine este sa folosesti un balsam fara clatire (leave in), recomandat pentru parul uscat, deteriorat si aspru.  Potrivit pentru nevoile parului tau este balsamul pentru par fara clatire, cu ulei de macadamia si extract de henna  recomandat de specialistii Bottega Verde.  Datorita formulei sale imbogatite cu ulei de macadamia, acesta  ajuta parul sa-si pastreze acelasi aspect aranjat, ciar si in conditii de umiditate. Parul capata stralucire devine mai usor de pieptanat si mai neted.

Protectie solara - Balsam pentru par, fara clatire, cu ulei de macadamia si extract de henna, filtru UV

3. Atentie cum iti usuci parul

Uscatorul de par iti poate fi un adevarat dusman daca este foosit incorect. Lasa parul sa se usuce in mod natural cat mia mult posibil si apoi apeleaza la aerul cald al foehn-ului. Cel mai bine este sa il tii la o distanta de cel putin 20 cm, la o distanta mai scazuta decat de obicei si orientat cu varful in jos, in sensul cresterii firelor de par. Pe piata exista o serie de uscatoare de par care degaja ioni negativi si care impiedica electrizarea statica a parului. Tine minte ca nu ar trebui sa iti usuci niciodata parul prin frecarea cu prosopul, pentru ca astfel se electrizeaza si mai tare.

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *