Amalia Marinescu Blog: Be happy, be fresh cu Bottega Verde

Varianta originala a articolului o puteti citi pe lessassys.

Cei care ma urmaresc stiu cat de incantata am fost de prima comanda Bottega Verde si cat de mult mi-au placut produsele primite.

Daca despre parfumul Vanilie Neagra am vorbit aici, iar despre crema pentru talpi crapate v-am povestit in aceasta postare, am lasat pentru duminica ce era mai fain!

Pentru mine ultima zi a saptamanii inseamna relaxare, voie-buna si leneveala, pentru a ma pregati sufleteste de o noua saptamana, era musai sa va prezint astazi doi aliati de nadejde: gelul de dus cu lavanda si sapunul pentru igiena intima cu extract de ceai verde.

Cred ca oricine apreciaza un gel de dus bun, cu un parfum placut, ce lasa pielea catifelata si usor parfumata. Trebuie sa recunosc ca mereu mi-au placut gelurile de dus florale, cu un miros discret, dar care isi fac treaba de minune.

La acesta imi place mult culoarea, faptul ca are o consistenta cremoasa, iar spuma pe care o face este parfumata, curatand pielea delicat.

Mirosul placut, de lavanda proaspat culeasa induce o stare de relaxare si bine pe care imi este greu sa o descriu! De fiecare data cand folosesc acest produs, imi este mult mai usor sa adorm.

De fapt se stie ca lavanda amelioreaza starile de anxietate si insomnie, favorizand tipul de unde cerebrale asociate cu relaxarea. Produsele ce contin ulei de lavanda sunt destinate relaxarii, caci acesta se absoarde repede in piele, avand efect sedativ asupra sistemului nervos central- fapt ce duce la relaxare si apoi la un somn linistit.

Relaxeaza muschii incordati si este cat se poata de utila in durerile abdominale. Gelul de dus perfect pentru a incepe saptamana in forta!

Si pentru ca un dus nu este complet fara o ingrijire de la A la Z, un alt produs drag mie este sapunul pentru igiena intima.

Cand vine vorba de acest tip de igiena, multa lume o ia ca pe un tabuu. Eu una consider ca este ceva la fel de firesc ca spalatul pe cap, cu precizarea ca este o zona mult mai sensibila.

Exista nenumerati factori ce pot afecta sanatatea vaginului, printre acestia numarandu-se tipul lenjeriei intime purtate, utilizarea toaletelor publice sau spalatul in exces, cu produse nepotrivite.

Zona genitala feminina are un sistem propriu de curatare (desteapta don’soara), fapt pentru care spalatul in exces, servetelele umede sau spray-urile ii pot afecta PH-ul.

Asadar, cand alegeti un sapun/gel/lotiune, e musai sa alegeti una cu PH-ul adaptat acestei zone- adica aveti nevoie de un PH putin acid. De asemenea, trebuie sa evitati produsele ce contin coloranti.

Acestea fiind spuse, putem vorbi despre sapunul Bottega Verde. PH-ul este potrivit, formula fiind imbunatatita cu extract de ceai verde si acid lactic. Are un miros discret in ambalaj, insa in momentul utilizarii nu am simtit sa emane miros… Produsul are o consistenta ca de gel, fiind transparent.

Eu una nu folosesc sapunurile acestea la fiecare dus, ci aproximativ o data, de doua ori pe saptamana. Recomand sa il folositi diluat cu apa, nu aplicand direct gelul si (desigur) sa clatiti din abundenta. Efectul pe care il lasa este de prospetime, asa ca, utilizand aceste produse puteti fi si fresh si happy cu Bottega Verde!

Si daca va incanta ce v-am aratat, mai trebuie sa stiti cateva lucruri:

– la fiecare comanda plasata pe siteul http://www.bottegaverde.ro/, primiti cate un cadou

– din valoarea comenzii puteti alege sa donati 5 sau 25 de lei, iar ca multumire primiti cadou un magnetel sau o traistuta din panza (Campania se numeste Frumusetea este in tine), iar ilustratiile lunii sunt:

– pentru ca cei de la Bottega Verde sunt cat se poate de darnici, va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul LESS inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Spor la cumparaturi!

3 Comments

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *