Parfumurile care se simt mai bine in sezonul rece

Odata cu venirea sezonului rece, simtim nevoia sa renutam la aromele intense si cu un aer racoritor pe care le foloseam in zilele de vara, si ne dorim unele care sa ne duca cu gandul la un ambient primitor si calduros.

Chiar daca sunt sobre si sofisticate, sau tinere si energice, parfumurile trebuie sa-ti dea un sentiment familiar, care sa-ti trezeasca memoria afectiva a amintirilor placute si sa-ti diminueze incordarea provocata de temperaturile reci.

Parfumierii Bottega Verde cunosc aceste lucruri si creeaza parfumuri cu un aer aparte, care indulcesc frigul. Iata ce iti propun ei:

Apa de toaleta cu vanilie neagra

 

1cmaro

Mirosul dulce al vaniliei este o alegere foarte buna pentru anotimpul rece, alaturi de care te vei simti remarcata.

Prin definitie feminin si intrigant, acest produs este construit in jurul magiei vaniliei negre, alaturi de eleganta misterioasa si cuceritoare a orhideei, extrem de indragita de-a lungul timpului pentru gratia petalelor sale si pentru dulceata fermecatoare a parfumului sau, fiind leagan mangaietor de vise si regina absoluta a celor mai profunde emotii. Este dominat de note dulci si rafinate, dansand in jurul unui buchet de flori, in care se furiseaza vibratii delicioase si delicate de fructe, trezind eleganta naturala a fiecarei femei.

Nectaruri pretioase – Magnolie neagra

 

5cviolet

Iti impartasim un secret: un adevarat nectar de infrumusetare, imbibat cu note pretioase parfumate de magnolie. Numele secretului nostru este Magnolia Neagra, o linise care include toata frumusetea, feminitatea si eleganta. Un parfum incantator, ce dezvaluie note spectaculoase. Lasati sa va surprinda parfumul special. Misterioasa si seducatoare precum noaptea, moderna si incantatoare- Magnolia neagra este recunoscuta in lumea parfumurilor drept dark lady. Eleganta sa este feminina si fascineaza cu fiecare strop de parfum.

Gradinile Toscanei – Aleea de delicii

 

2ccol

Pentru cele care doresc un parfum fructat, dar sofisticat, Bottega Verde iti recomanda Apa de toaleta cu note de varf de coacaze negre si litchi.

Un amestec deosebit de senzatii, cu arome dulci, care se amesteca cu flori in mii de culori. Este o bogatie de experiente, soarele la rasarit, iarba proaspat rasarita, de un verde smarald, un spectacol unic de senzatii care sunt un adevarat omagiu provinciei Toscana.

Rosu pentru ea – Apa de parfum spray

 

4crosu

Elegant, fermecator, un adevarat caleidoscop magic de emotii. O explozie de arome florale se imbina pe un fond luminos, un amestec de patchouli si mosc seduce precum tentatia dulce a dragostei. Aceasta este cea mai buna alegere pentru cele care vor sa poarte pe piele parfumul sofisticat al bergamotei si al lemnului de santal.

Iris alb – Stick

 

3indigo

Cu un parfum cu note florale, delicate si elegante, emana completa dulceata a irisului alb. Catifelata precum petalele acestuia, apa de toaleta iti invaluieste gentil pielea precum florile de primavara, punandu-ti in valoare senzualitatea in note calde si orientale de mosc si vanilie.

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp.

2 Comments

Add Yours
    • 2
      Andreea Lada

      Buna ziua!

      Va multumim pentru interesul dumneavoastra vizavi de produsele BottegaVerde.ro. Momentan produsul nu se afla pe stoc, dar va fi disponibil in scurt timp.
      Pana atunci, va punem la dispozitie o gama larga de parfumuri florale si fructate pe care le puteti vedea aici.

      O zi cat mai frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *