Amalia Marinescu Blog: Schiller, vanilie neagra si Casa Artelor

Varianta originala a articolului o puteti citi pe lessassys.

E plin de evenimente culturale (si nu numai weekend-ul acesta), asa ca incerc sa ma impart in asa fel sa pot ajunge la toate.

Doua dintre cele mai dragi evenimente au loc sambata- Noaptea Alba a designerilor,  despre care am mai vorbit si aici si concertul Schiller- I feel you!

Desi diferite, ambele au loc in cladiri cu o istorie bogata, cu un design incantator, drept pentru care e nevoie de o tinuta pe masura, cu detalii care sa faca diferenta!

Asadar, am ales sa „port” un parfum floral, dulce, care sa imbie la visare- Vanilie Neagra, de la Bottega Verde.

Este un parfum feminin, dulce, misterios, elegant- completeaza de minune tinuta aleasa de mine. Clasica little black dress, cu perle sidefii, o palarie eleganta si pantofi din piele intoarsa…

Ce altceva putea intregi tinuta daca nu un parfum cu iz interbelic, asemenea cladirilor in care au loc evenimentele serii?!

Avand in compozitie vanilie neagra, mosc, cafea si flori de orhidee, este potrivit unei femei elegante,misterioase, visatoare, dar puternice in acelasi timp!

Dulce si rafinat in acelasi timp, cucereste prin simplitate- asa cum ar trebui sa o faca si o femeie adevarata.

O singura pulverizare deschide portile unei lumi de basm, cu arome imbietoare, caracterizata de eleganta, frumusete si mister. Potrivit sezonului rece, fiind caracterizat de caldura-i si dulceata ca un balsam pentru spirit, poate transforma orice tinuta in una de poveste.

Asemenea zicalei cum ca esentele tari stau in sticlute mici, Vanilie Neagra nu se dezminte si ofera in 30 de ml o adevarata potiune magica!

Desi poate fi purtat oricand, recomand sa va folositi de puterile fermecate ale acestui parfum la ocaziile speciale, unde cu siguranta va va scoate din anonimat.

Spre deosebire de Cenusareasa care si-a lasat in urma condurul din cristal, femeia care alege sa se invaluie in Vanilie Neagra, va lasa in urma-i un caleidoscop de trairi si un amestec de culoare si parfum de neuitat!

Misterioasa si intriganta ca o orhidee, delicata si imbujorata ca piericile scaldate in razele soarelui, savuroasa ca o cafea proaspata si unduindu-se ca pastaile de vanilie in adierea vantului, femeia aceasta nu are cum sa ramana neremarcata! Prezenta ei intoarce capete, starneste zvonuri si daca am fi pe vremea regilor, ar provoca dueluri!

ATENTIE INSA!!! Nu oricine poate purta acest parfum! Trebuie sa vina mana in mana cu atitudinea potrivita si o tinuta pe masura. „Asortat” unui training sau mersului la supermarket, va garanta esecul.

Puteti citi mai multe despre parfum aici, iar eu am fugit la eveniment!

Si pentru ca cei de la Bottega Verde sunt cat se poate de darnici, va fac si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul LESS inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de reducere.  

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *