7 sfaturi pentru pregatirile de Black Friday

Chiar daca este o zi aglomerata si agitata, Black Friday ofera o oportunitate extraordinara de a face economii atunci cand vine vorba de cumparaturile pentru sarbatori. Stim si noi ca Vinerea Neagra poate fi coplesitoare. In ultimii ani, ceea ce a inceput in cea mai importanta zi de cumparaturi a anului a continuat in tot sezonul. Ofertele apar in mod constant de la inceputul lunii noiembrie si fara o strategie de cumparaturi poti rata cele mai bune promotii.

Pe site-ul nostru vei gasi doua runde de reduceri de pana la -80%, in weekendul 18-20 noiembrie, dar si 25-27 noiembrie. Iata cum trebuie sa te pregatesti pentru cumparaturile de Black Friday pentru a face cele mai bune alegeri.

  1. Cerceteaza piata!

Petrece timp in magazinelul nostru online, www.bottegaverde.ro, pentru a cerceta ofertele promotionale existente, astfel incat sa stii la ce sa te astepti si sa fii pregatit in marea zi a cumparaturilor. Este o strategie eficienta pentru a nu pierde timp cautand produsele dorite chiar in ziua reducerilor cand majoritatea face acest lucru, fapt ce duce la blocarea site-urilor.

  1. Fa-ti o lista!

Pentru a evita sa fii prins in nebunia vanzarilor si ofertelor, fa-ti o lista cu produsele de care ai nevoie pentru a merge direct la ele in ziua reducerilor. Poti crea o astfel de lista creand un cont si adaugand produsele in Wishlist.

Este important sa incluzi in lista doar elementele pe care ti le doresti cu adevarat sau de care ai nevoie. In acest fel vei evita cumpararea a ceva doar pentru ca ti se pare ca este o afacere buna, iar tu vei fi un cumparator mult mai concentrat si mai eficient.

  1. Familiarizeaza-te cu reclamele de Black Friday!

Pentru a realiza o lista potrivita si completa, urmareste reclamele cu ofertele noastre si newsletterele aferente. Nu trebuie sa memorezi fiecare pagina de anunturi, dar este cu siguranta util sa se stii cum arata ofertele de top.

  1. Nu uita de marimi si ajustari!

Ai urmarit prdusele care te intereseaza, ti-ai facut lista potrivita pentru a nu fi luata prin surprindere, dar mai trebuie sa realizezi un lucru foarte important: verifica nuanta potrivita. Chiar daca produsul este pe placul tau, verifica daca exista nuanta si aroma pe care ti-o doresti.

  1. Verifica politica de returnare!

Poate fi tentant sa cumperi toate ofertele irezistibile, iar daca sunt elemente care nu iti plac dupa primirea lor, asigura-te ca le poti returna.

  1. Seteaza-ti o limita!

Seteaza-ti o limita a cheltuielilor, inainte de a incepe sa plasezi comenzile. Iar daca esti super-organizata, calculeaza-ti un buget pentru intregul sezon de iarna, astfel incat sa stiicat trebuie sa cheltuiesti de Black Friday pentru a ramane cu resurse financiare necesare pentru sarbatorile de iarna. Daca stii ca nu te poti controla cand vine vorba de shopping online, lasa-ti in cont doar suma pe care vrei sa o cheltuiesti in aceasta zi.

  1. Fii pe pozitii inainte de start!

Multe magazine ofera cadouri si promotii speciale inainte de a se da startul reducerilor de Black Friday, de aceea, inarmeaza-te cu rabdare si stai in fata laptopului cu cateva ore inainte de marele start.

Daca ti-ai facut lista si stii ce sa urmaresti, intra imediat pe www.bottegaverde.ro si fii printre primii care comanda, dupa cateva ore de la startul reducerilor s-ar putea sa nu mai gasesti nimic din ce voiai sa-ti comanzi.

Cu ajutorul acestor sfaturi esentiale pentru cumparaturile de Black Friday, cu siguranta vei face cumparaturi inteligente in aceasta zi. Te asteptam pe site-ul nostru pentru a profita de reducerile si ofertele speciale nu numai de Black Friday, ci oricand ai nevoie de produse naturale si eficiente de ingrijire.

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *