Great Fashion: 5 motive sa alegi Black Friday la BottegaVerde.ro

Acest articol a aparut prima data pe Great Fashion.

BottegaVerde.ro. Un brand international de renume. Produse cosmetice italienesti care rasfata femeile din intreaga lume. Cu o experienta de mai bine de 30 de ani, specialistii in frumusete creeaza aceste cosmetice naturale cu beneficii uimitoare si parfumuri deosebite.

O gama larga de produse cosmetice originale, No. 1 in Italia, pentru ingrijire corporala (fata, corp, par, unghii), make-up, parfumuri. O sinteza excelenta intre frumusete si sanatate, daca ne gandim ca ingredientele utilizate sunt 100% naturale, fara substante chimice, parabeni sau conservanti.

Si cum mai este puţin si vine Craciunul, e bine sa profitam din timp de ocaziile unice. Pentru ca, pe langa cadourile suplimentare pe care le primim de obicei la cumparaturile pe care le facem online, de reducerile destul de consistente la multe produse (chiar si de 50% de multe ori), de seturile-cadou spectaculoase, de transportul gratuit pentru orice comanda de cel putin 99 lei, ei bine, in aceasta perioada, avem parte de un eveniment cu totul extraordinar!

Black Friday este ocazia unica, doamnelor si domnisoarelor, sa ne rasfatam la maxim si sa ne achizitionam produsele cosmetice la care ravnim demult. Adica, le-am vazut, am ramas cu gandul la ele, dar am tot amanat momentul in care sa le comandam. Acum e momentul sa ne bucuram de micile placeri nevinovate! Pe scurt, iata care sunt cele 5 motive sa alegi Black Friday la BottegaVerde.ro:

  1. Se organizeaza Black Friday in DOUA weekenduri din luna noiembrie: atat pe18-20 noiembrie, cat si pe 25-27 noiembrie.
  2. Reducerile vor fi de pana la 80%.
  3. Puteti sa va pregatiti de Craciun si sa va faceti stocul de cadouri cu ocazia Black Friday.
  4. Puteti sa va pregatiti de Black Friday punandu-va in wishlist produsele, urmand ca vineri dimineata doar sa plasati comanda.
  5. Puteti participa la minunata campanie „Frumusetea este in tine”.

Despre ce este vorba?

In armonie cu natura, ei folosesc ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.  Astfel, din dorinta de a va implica si pe voi activ in grija manifestata pentru natura, s-au alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si va invita sa ii ajutati sa sustina impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei. Astfel, puteti dona 5 sau 25 lei pentru putea a ajuta natura, investind in padurile Romaniei, si veti primi din partea lor un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale realizate de Liliana Arnaut. Info despre campanie: http://www.bottegaverde.ro/comunitate-bv/frumusetea-este-in-tine.

Cu alte cuvinte, rasfat, relaxare, catifelare, mangaieri si parfumuri fantastice! Calitate, produse de traditie si preturi extrem de mici! Doamnelor si domnisoarelor, nu ratati acest magic Black Friday in DOUA weekenduri din luna noiembrie! CLICK AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *