8 idei de cadouri de ales in prima runda de Black Friday

Black Friday este perioada potrivita sa cumperi cadouri pentru cei dragi pentru ca preturile sunt foarte mici chiar si la cele mai bune produse. Asadar, acum e momentul potrivit cand poti in sfarsit sa achizitionezi produsele pe care le-ai ochit de ceva vreme, dar si sa bifezi in cosul tau de cumparaturi darurile de sarbatori pentru cei apropiati.

BottegaVerde.ro ti-a pregatit o lista cu opt produse pe care le poti cumpara astazi la preturi nesemnificative chiar de pe site. Iar daca nu planuiesti sa iei nimic pentru tine, profita de aceasta ocazie de a economisi bani si fa-ti provizia de cadouri de sarbatori.

Si, pentru ca lista de apropiati poate fi foarte lunga cand vine vorba de cadouri, iti propunem in acest ghid ce ar fi potrivit sa cumperi pentru fiecare dintre ei.

Pentru cea mai importanta femeie din viata oricui, mama:

1191. Set cadou cu unt de shea – Reducere 36%. Pret: 99 Lei

Un set complet pentru un proces de ingrijire si hidratare al pielii. Gelul de dus cu unt de shea are proprietati extraordinare nutritive si de emoliere, invaluind corpul intr-o imbratisare catifelata. Untul de corp ajuta la refacerea pielii uscate, actioneaza intens si o hraneste in profunzime. Crema de maini inmoaie si catifeleaza mainile crapate; adaosul de ulei de shea contribuie la protejarea pielii de conditiile climatice sau spalarile frecvente, avand o actiune elasticizanta si nutritiva.

2. Set cadou – crema cu efect de lifting – Reducere 67%. Pret: 47 Lei

Un tratament eficient care reda tenului elasticitate, luminozitate si un aspect imediat de lifting. Are o formula bazata pe unt de shea, acid hialuronic si extract din floare de lotus, actionand cel mai bine in timpul noptii, cand pielea este curata si relaxata.

Pentru iubita:

1221. Apa de parfum Rosu Pentru Ea – Reducere 56%. Pret: 64 Lei

Un parfum ce imbata simturile printr-o explozie de arome florale, un amestec de patchouli si mosc.

2. Apa de parfum Pentru Ea Floral – Reducere 69%. Pret: 45 Lei

Trezeste emotii puternice si gadila simturile cu senzatii delicate. Un parfum ce defineste feminitatea pura prin amestecul sau de violete, roze si piersica.

Pentru sora:

1251. Apa de toaleta cu cocos – Reducere 48%. Pret: 53 Lei

Este un parfum dulce cu aroma tropicala. Relaxeaza simturile si te invaluie intr-o stare de exaltare cu fiecare pulverizare.

2. Gel de dus cu aroma de bujori – Reducere 29%. Pret: 23 Lei

Un gel de dus ce creeaza o spuma densa care te invaluie intr-un parfum romantic de bujori. Este un adevarat rasfat pentru simturi, cu un efect de curatare delicat.

Pentru el:

1281. Balsam dupa ras – Reducere 58%. Pret: 38 Lei

Un produs ideal pentru o pielea revigorata si proaspata imediat dupa barberit. Se adreseaza oricarui tip de piele, alinand tenul proaspat ras.

2. Gel de dus cu minerale – Reducere 55%. Pret: 14 Lei

Curata cu o singura aplicare corpul si parul oferind o senzatie de revitalizare si tonifiere. Simturile sunt invaluite in arome de lemn marin si citrice.

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *