Aurora Toma: Reduceri de Black Friday pe BottegaVerde.ro

14910292_10154709210804726_7739899299212719824_n

Acest articol a aparut prima data pe Aurora Toma.

Printre magazinele online care se vor alinia la startul reducerilor de Black Friday se numără şi BottegaVerde.ro. Brandul italian de cosmetice ne pregăteşte două weekenduri de reducere, 18-20 noiembrie şi 25-27 noiembrie. Reducerile vor atinge chiar şi pragul de 80% și vor fi afișate pe site în fiecare zi de vineri a celor două week-enduri.
Dacă pentru vestimentaţie mi-am stabilit deja bugetul, în privinţa produselor de înfrumuseţare încă nu m-am decis. Precis ştiu că o perie de păr şi nişte elastice protectoare va trebui să îmi cumpăr din nou, dar în afară de accesoriile acestea nu am reuşit să-mi stabilesc priorităţile. Un produs de styling se întrezărea pe lista mea de dorinţe, dar mi s-a recomandat mai degrabă o mască nutritivă pentru a păstra părul cât mai disciplinat. Oferta celor de la Bottega Verde îmi surâde şi ea, mi-au plăcut produsele lor pe care am avut ocazia să le testez, iar gelul de duş cu miere, favoritul meu în această toamnă, mai numără doar câţiva stropi aurii în sticlă…
Mi-am pus în wishlist câteva produse, așteptând ziua de vineri pentru a le adăuga în coș pe cele cu reducerile cele mai avantajoase!
acid-glicolic-ser-concentrat-pentru-zone-critice-cu-acid-glicolic-si-extract-de-fructe-1398100-139810-727

Ştiţi cât de mult îmi plac cosmeticele cu acid glicolic, se putea să nu dibui eu gama Acido Glicolico?! La crema de faţă nu-mi place că recipientul este larg deschis, ceea ce afectează formula după deschidere. Multe creme păţesc asta, dacă ar fi după mine toate alifiile s-ar vinde la tub. Serul concentrat are un ambalaj ce oferă mai multă protecţie, de aceea mă tentează tare. M-am informat și am aflat că are o concentrație de 7%, așadar destul de ridicată, potrivită pentru o exofoliere chimică vizibilă.

set-cadou-nectaruri-pretioase-lapte-de-corp-si-gel-de-dus-cu-bujor-135932-135932-747

Aroma de bujor nu se potriveşte sezonului rece, dar setul parfumat cu această notă imediat mi-a furat privirea. Nu doar pentru că e roz, ci pentru că este o idee bună de cadou pentru Moş Nicolae sau pentru Crăciun. Numai câteva săptămâni şi vine şi moşul ghetuţelor, sper că nu sunt singura care deja plănuieşte ce să cumpere. Caseta rozalie conţine lapte de corp şi gel de duş preţios.

set-cadou-gardenie-sapun-2-bucati-931231-931231-757

Pentru un buget sugrumat de alte nevoi, am descoperit un set de săpunuri la 23 lei. Când am primit în dar săpunuri, nu pot spune că am zburdat de fericire, însă toate săpunurile s-au consumat până la urmă, în concluzie un cadou sub această formă nu e chiar o idee nasoală. Mai rău a fost când am primit un parfum, nu mi-a plăcut şi mulţi bănuţi au fost irosiţi.
Setul are mireasmă de gardenie, aşa că voi deschide o paranteză. Eram copilă, mă uitam la Sunset Beach când Ben, personaj central, îi oferea lui Meg, iubita sa, o gardenie, o floare albă pe care obişnuia să i-o dea şi fostei sale soţii. Nu mai reţin exact dacă Ben rupea o gardenie direct din pomul de lângă casa sa de pe plajă (deh!), dar floarea asta mi-a rămas în minte ca ceva delicat, preţios. O regină a florilor albe! Arată chic setul de săpunuri, face pereche bună cu aroma gardeniei.

Pe final vă reamintesc că BottegaVerde.ro susține cadrul natural al țării noastre prin campania „Frumusetea este in tine”. Puteți dona 5 sau 25 lei pentru împădurirea terenurilor din sudul României și puteți alege în schimb o vedere sau o sacoșă cu una din cele 4 ilustrații realizate de Liliana Arnaut. Sora mea are plăsuța tote bag și este foarte simpatică, de aceea o să mi-o comand și eu, dar cu un alt mesaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *