Ce cadou sa ii iei de Sf. Andrei? (pentru el si pentru ea)

Ziua de Sf. Andrei se apropie cu pasi grabiti, moment in care cei care ii poarta numele sunt sarbatoriti. Daca inca nu ai fost la cumparaturi de cadouri si nici nu ai prins ofertele de Black Friday de pe BottegaVerde.ro, noi te ajutam totusi sa le daruiesti momente unice de rasfat si bunastare la preturi mai mult decat accesibile.

Mai jos ai cateva idei de seturi de cadouri care pot reprezenta alegerea ideala pentru oricine, indiferent de gusturi sau preferinte.

Pentru ea:

PACHET SPECIAL BLACK FRIDAY OREZ VENERE

PRET – 99 LEI. REDUCERE – 66%

pachet-special-black-friday-orez-venere-99131151-99131151-1093

Sapunul curata eficient, invaluind pielea in parfumuri proaspete si delicate. Formula speciala imbogatita cu extract de orez Venere este perfecta pentru uz frecvent.

Crema de fata este un produs unic, realizat fara silicon, coloranti si parabeni si contin un procent foarte mare de derivati din orez, printre care orezul Venere bio piemontez, uleiul de orez, ceara de orez, amidon de orez. Diminueaza ridurile si semnele de oboseala, lasand pielea moale si stralucitoare.

Crema de maini cu textura bogata si placuta protejeaza pielea de factorii agresori din mediului extern. Contine extract din orez Venere bio, bogat in polifenoli, minerale si amidon de orez. Chiar de la prima aplicare mainile devin moi si catifelate.

Laptele de corp combina actiunea antioxidanta a extractului de orez Venere bio cu activitatea emolienta si hidratanta a uleiurilor vegetale. Textura bogata este potrivita pentru masaj si se absoarbe rapid, lasand pielea catifelata si relaxata.

Lacul de unghii ofera o luminozitate extrema si o acoperire perfecta. Este usor de aplicat si are o uscare rapida pentru o manichiura rezistenta timp indelungat.

SET CADOU – IRIS – SPECIAL VARA 2016

PRET – 99 LEI. REDUCERE – 53%

set-cadou-iris-special-vara-2016-32467844-32467844-928

Crema de corp este ideala pentru a obtine o piele hidratata, hranita si invaluita intr-un parfum proaspat, curat. Dedicat oricarui tip de piele, crema are efect emolient si o textura cremoasa care se aplica cu usurinta, lasand pielea matasoasa.

Parfumul deodorant lasa pielea aromata si protejata pe durata intregii zile. Formula produsului odorizeaza fara a modifica transpiratia naturala a pielii. Ingrijeste pielea si o racoreste pentru o senzatie indelungata de prospetime.

Gelul de dus este recomandat pentru un ritual de rasfatare profunda a simturilor cu parfumurile proaspete si seducatoare continute de acesta. Indicat oricarui tip de piele, se aplica imediat dupa dus si se maseaza pana la absorbtie.

Sapunul solid curata si ofera un rasfat proaspat si parfumat datorita continutului bogat de arome extrase din: flori de in, mandarine, bergamota Calabria, trandafiri de mari, mosc alb.

Sapunul lichid curata delicat mainile si ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute, eliberand un parfum proaspat de Iris. Formula speciala imbogatita cu surfactant delicat din lapte de iris este optima pentru folosirea uzuala.

PACHET SPECIAL BLACK FRIDAY STRUGURI ROSII

PRET – 99 LEI. REDUCERE – 52%

pachet-special-black-friday-struguri-rosii-99137371-99137371-1091

Sapunul lichid curata eficient mainile, eliminand microbii si invalunidu-le intr-un parfum delicios. Formula speciala contine extract de struguri rosii si este perfecta pentru uzul frecvent.

Sapunul solid cu extract de struguri rosii este dedicat oricarui tip de piele ce ofera curatare intensa si un parfum delicat.

Apa parfumata este un adevarat cocktail de infrumusetare, cu note de struguri rosii si stropi de piersica ce persista pe durata intregii zile.

Crema de corp, cu o textura bogata, un parfum delicios, fina si moale, este mai mult decat o crema, este un adevarat tratament corporal complet, care lasa pielea mai elastica si mai catifelata imediat dupa prima aplicare. Un cocktail de infrumusetare cu extract de struguri rosii, pentru o piele cu adevarat frumoasa!

SET CADOU – MACESE DIN CHILE

PRET – 126 LEI. REDUCERE – 57%

set-cadou-macese-din-chile-gel-de-dus-lapte-de-corp-crema-de-maini-si-crema-de-fata-cu-macese-138054-138054-754

Crema de fata cuprinde o varietate de trandafir salbatic care creste intr-o zona montana din Chile si extract din bujorii utilizat pentru a proteja pielea si pentru a trata ridurile de expresie. Contine un procent inalt de vitamina E, omega 3 si omega 6 care protejeaza celulele si combat actiunea radicalilor liberi. Crema cu o inalta capacitate nutritiva, este recomandata pentru a preveni si a combate semnele timpului.

Crema de maini si unghii combate crapaturile, roselile, deshidratarea in timp ce protejeaza unghiile lasandu-le netede si hidratate. Un adevarat ritual de infrumusetare pentru maini mai moi, mai catifelate si unghii perfecte chiar si in conditii externe nefavorabile.

Pentru el:

SET CADOU PENTRU BARBATI CU MINERALE

PRET – 65 LEI. REDUCERE – 39%

set-cadou-man-gel-de-dus-si-balsam-dupa-barbierit-cu-minerale-98987888-98987888-777

Gelul de dus ofera o stare de revigorare totala. Curata cu o singura aplicare parul si corpul, energizand pielea. Ofera tonifiere si invaluie simturile in note aromate de lemn, citrice si condimente.

Balsamul dupa barbierit este conceput pentru a diminua disconfortul barbieritului. Textura sa cremoasa se absoarbe rapid in piele, fiind fara alcool. Recomandatat si pentru pielea sensibila, balsamul hidrateaza si hraneste tesuturile, pentru un ten moale si catifelat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *