ADN de femeie: Produse parfumate, preturi decente, comanda noua, promotii pe vine

15064252_1208942632526212_567641110_o

Acest articol a aparut prima data pe ADN de femeie.

M-am gândit mult până am găsit acest titlu, dar sunt mulţumită de el. Nu aveam cum să cuprind altfel tot ceea ce vreau să zic în acest articol.

Mi-am făcut un mini-stoc de produse parfumate….. şi sunt tare mulţumită. Nu cred că nu ştiţi de unde!!

De la BottegaVerde.ro?

Dragii mei ţin să vă anunţ că m-am îndrăgostit iremediabil de parfumul gelurilor de duş găsite la ei pe site. Aşa că am trecut la shopping. Am găsit câteva produse noi, câteva pe care doream să le refolosesc, aşa că am trecut repede în coşul de cumpărături şase bucăţi de gel de duş.

Am mai păstrat câteva şi pentru promoţiile anunţate de Black Friday. Reduceri de până la 80% . Şi ca să fiu sigură că le mai găsesc pe stoc şi că sunt rapidă, le-am pus în wishlist iar vineri doar dau comanda.? Dar vor fi ocazii şi pentru cine nu a prins din prima promoţiile. Fiindcă BottegaVerde.ro organizează Black Friday în două weekenduri: 18-20 noiembrie şi 25-27 noiembrie. Este o ocazie bună să-ţi faci stocul de cadouri de Crăciun.

Dar nu am avut doar geluri de duş pe comandă.

După ce am fost uşor dezamăgită de luciul de buze cumpărat anterior de la ei, am zis să mai încerc o nuanţă. Poate nu-i la fel. Din păcate mi-am dat seama că nu se pune accent pe culoare, sau mai bine zis pe intensitatea culorii. Ci pe strălucire. Îl găsiţi aici şi vedeţi şi voi cum se prezintă culoarea acolo?

Este bun, îmi place aroma, îmi place textura, este bun peste un ruj mat.

Şi am mai avut în coş şi un tuş de ochi negru cu vitamina E. Sunt mulţumită de el. Are pensulă subţire şi se poate aplica uşor. De folos persoanelor cărora le tremură mâna? Aveţi grijă că nu este rezistent la apă, dar nici nu am vrut să fie.

La fiecare comandă plasată pe site, poţi opta să donezi pentru împădurirea terenurilor din sudul României. Printr-o donaţie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura şi vei primi din partea noastră un magnet sau o sacoşă personalizată cu mesajele motivaţionale din campania Frumuseţea este în tine realizată în colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *