Alina lui Brumarel: New stuff + oferte imbatabile

dscn0576

Acest articol a aparut prima data pe Alina lui Brumarel.

Hey! Astazi o sa va arat o parte din noutatile mele si o sa va povestesc si despre niste oferte super pentru Black Friday. Asa cum v-am obisnuit si in postarile precedente, atunci cand primesc coletele de la BottegaVerde.ro fac un fel de unboxing in speranta sa va transmit macar putin din entuziasmul pe care il simt atunci cand deschid pachetele lor colorate, vesele si cu produse de exceptie. De data aceasta puteti observa ca am o perioada in care caut arome puternice, memorabile si calde. Nu am dat gres cu nimic din ce am ales.

Mi-am luat inca o spuma demachianta cu aloe pentru ca ador acest produs. Iar ca noutati, un lapte de corp cu aroma de ciocolata pe care am simtit nevoia sa-l aleg imediat ce s-a racit vremea, dar si un gel de dus cu vanilie neagra. Am primit drept cadou un sapun cu aceeasi aroma si nu am cuvinte sa va spun cat de bine pot sa miroasa. Vanilia nu este chiar prima mea alegere, dar am simtit un impuls foarte puternic sa dau o sansa acestei game. Contrar asteptarilor, aroma este puternica, chiar unica as putea spune, insa nu e deloc grea. M-am indragostit iremediabil si o sa va povestesc mai multe in review, dar pana atunci va spun ca produsele acestea sunt perfecte pentru iarna care bate la usa.

Iar acum sa trecem la subiectul Black Friday. Pe BottegaVerde.ro o sa aveti de doua ori Black Friday, iar ofertele tin de ambele dati timp de un weekend intreg. Cu alte cuvinte, fiti cu ochii in patru in 18-20 noiembrie cat si pe 25-27 noiembrie. Reducerile vor ajunge pana la 80%, asa ca puteti profita de unele dintre cele mai tari reduceri atat sa va cumparati tot ce va doriti, dar sa va faceti si stocuri pentru cadourile de Craciun. Iar daca aveti multe produse in minte si va temeti ca ati putea sa omiteti ceva, va dau inca o veste buna: aveti optiunea sa va puneti toate produsele dorite in wishlist-ul pe care puteti sa-l faceti in contul vostru, iar de Black Friday sa le mutati cu rapiditate in cos si sa le cumparati in doar cateva secunde.

Si daca tot vor fi preturile foarte bune si ramaneti cu bani in portofel, puteti dona prin intermediul site-ului 5 sau 25 de lei pentru impadurirea terenurilor din sudul Romaniei si sa primiti la schimb magneti sau sacose personalizate cu superbele ilustratii marca Liliana Arnaut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *