Pagini de zi si noapte: Se apropie Black Friday! Tu te-ai pregătit?

blac-friday-2-556x437

Acest articol a aparut prima data pe Pagini de zi si noapte.

Nu mai sunt decât 3 zile până la prima rundă de Black Friday de anul ăsta! Cum adică nu știți? Da, sunt două weekenduri cu oferte care mai de care mai bune, cel puțin la BottegaVerde.ro! Cel puțin anul ăsta, fiți pe fază atât în perioada 18-20 noiembrie, cât și în mod tradițional, pe 25-27 noiembrie. Vineri, reducerile vor fi de până la 80%, așa că propun să ne pregătim din timp.

Anul ăsta nu știu exact ce cadouri am de făcut, dar promit să le cumpăr din timp! Mi se pare mult mai ușor să caut de acum ce am nevoie și să profit de prețurile infinit mai mici care sunt cu ocazia Black Friday. Așa că e clar că voi profita de aceste două weekenduri de promoții organizate de BottegaVerde.ro pentru a alege cadourile în timp util. Vreau și eu să-mi fac un cadou, așa că deja mi-am făcut o listă cu ce mi-aș dori. Și partea mai bună e că le pot pune în wishlist, iar vineri dimineață le cumpăr cu un singur click!

De data asta nu vreau să plec de pe site fără un lac de unghii, am deja unul și sunt mulțumită de calitatea lor. Am un fard de pleoape, dar am văzut și varianta trio, care e mai accesibilă. Plus că ai trei nuanțe în loc de una. Aș vrea și un creion, și un rimel, și…

Pentru că am avut deja creme, unturi de corp și geluri de duș, măcar unul din produsele alese se va regăsi pe lista de cumpărături. Ce zic unul, hai minim 2! Am deja crema cu cocos și untul de shea, m-am îndrăgostit iremediabil! Toate gelurile de duș pe care le-am încercat până acum au fost delicioase. Încă îl mai am în baie pe cel cu unt de shea. Vreau să încerc vanilia, ciocolata, ba chiar și migdalele. Am auzit numai lucruri bune despre ele! Deci finanțele mele sunt serios amenințate și nu prea, trebuie doar să mă și opresc, că la ce prețuri o să fie… Mi-e că iau jumătate de site! Nu uitați de Campania „Frumusețea este în tine”, în cadrul căreia puteți dona 5 sau 25 lei pentru împădurirea terenurilor și puteți alege una din cele patru ilustrații.

Eu abia astept promotiile de Black Friday! Sincer vorbind, oricat de putini bani mi-as aloca, sunt sigura ca voi gasi multe de cumparat. Vorbim de reduceri de pana la 80% totusi! Tu ce iti doresti de Black Friday?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *