Farmacistul de serviciu: Ce produse aleg de Black Friday?

Acest articol a aparut prima data pe Farmacistul de serviciu.

Dragile mele, în această perioadă este foarte greu să te abții de la shopping. De ce? pentru că nu poți rămâne indiferentă la super- reducerile din magazine. În ceea ce mă privește, ce ar putea să mă tenteze mai mult decât produsele de beauty și îmfrumusețare? * guilty pleasure devil_smile Ce produse aleg de BLACK FRIDAY?

Așa cum știți, pielea are nevoie de mai multă atenție în anotimpurile reci, iar asta nu este singura mea problemă în acest anotimp ci mai degrabă nopțile nedormite, stresul și cearcănele care mi-au apărut în jurul ochilor, așa că m-am gândit să vă împărtășesc produsele pe care le voi vâna de acest BLACK FRIDAY.

Nu știu dacă simțiți și voi, dar în ultimele două luni a fost o adevărată agitație și tare bine mi-ar prinde un moment doar pentru mine, în care să mă răsfăt și să uit de treburile cotidiene.

Cum reducerile bat la ușă, cum aș putea rezista să nu le deschid?

Am căutat câteva magazine online de produse beauty și îngrijire iar unul dintre ele mi-a atras atenția atât prin promoții cât și prin diversitatea produselor disponibile.

Sunteți curioși ce produse stau să intre în dulăpiorul meu de răsfăt? Well, iată argumentele și criteriile prin care s-a făcut alegerea:

Ador vanilia, indiferent dacă se găsește în prăjituri, creme de corp sau parfumuri, așa că mi-a atras privirea un difuzor de parfum pentru încăpere care îmi va face casa mai primitoare și o va pregăti de sărbători. . Am ales difuzorul cu petale de vanilie de la Bottegaverde.ro pentru o atmosferă relaxantă în sânul familiei.

Pentru că a fost o perioadă foarte grea dar cu roade frumoase, am nevoie de un iluminator pentru zona ochilor, un produs cu adevărat profesional care să mă ajute și să alunge cearcănele, pungile și ridurile fine din jurul ochilor, așa că m-am gândit să încerc produsul GOJI PERFECT- tratament antirid pentru zona din jurul ochilor și efect anticearcăn cu Pro-retinol și extract de Goji de la Bottegaverde.ro 

Astept cu nerăbdare ziua de VINERI când se vor anunța marile reduceri de peBottegaverde.ro. Se anunță că vor fi de până la 80% iar BLACK FRIDAY va fi, SURPRIZĂ, nu un weekend ci două weekenduri la rând, atât între 18-20 noiembrie cât și în perioada 25-27 noiembrie.

Este ocazia ideală în care putem alege cadourile celor dragi, pentru Crăciun la super prețuri.

Cred că mă apuc să introduc produsele în wish-list, astfel încât peste 2 zile să plasez direct comanda și să ajungă cât mai repede la mine.

Cum poți ajuta natura în timp ce te faci frumoasă?

La Bottegaverde.ro poți intra în Campania „Frumusețea este în tine”. Donează între 5 și 25 lei pentru împădurirea terenurilor din sudul României alegând una dintre cele 4 ilustrații realizate de Liliana Arnaut.

Gata, fug la ales produse, abia aștept o seara de relaxare cu petale de vanilie și să spun adio cearcănelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *