Rujurile inchise: provocare pentru cele mai multe dintre noi

Iti amintesti de perioada in care aveai 16 ani? Cand noaptea sterpeleai six-pack-ul de la parintii tai si te furisai afara in mijlocul noptii sa-l imparti cu prietenii? Iti aduci aminte cat de invincibila simteai ca esti?

Rebela din tine inca exista si acum, chiar daca a fi adult presupune sa uiti de comportamentul juvenil, ne putem permite sa fim excentrice din cand in cand.

Alegerea noastra, atunci cand vrem sa fim rebele este rujul inchis la culoare, bineinteles.

„Nuanta de rosu-pruna este in trend si anul acesta si o sa se mentina in top, spune Andreea Has, make up artist Bottega Verde”.

Chiar si in acest context, multe femei fug de buzele inchise la culoare, alegand sa ramana fidele nuantelor de roz sau nude. Inteleg, varianta aceasta este safe, dar nu trebuie sa ne fie frica sa incercam ceva nou. Daca nu crezi ca poti purta un ruj inchis la culoare, inseamna ca inca nu ai descoperit culoarea portivita.

Este nevoie de o balanta foarte bine echilibrata atunci cand purtam un ruj inchis, mai ales daca nu vrem sa aratam ca si cum am fi petrecut multe ore in fata oglinzii. Solutia ideala ar fi sa combinam rujul inchis cu o usoara iluminare a ochilor, putin rimel si o dunga subtire de eye-liner.

1. Mov vs. nude

untitled-design-20

„„„Nu esti pregatita sa mergi mai departe? Opteaza pentru o nuanta de roz, cu mai multe tonuri. Alege culoarea zmeurei, in loc sa alegi nuanta unei prune, pentru a te obisnui cu un accent de culoare. „Incearca rujul cremos si consistent cu ulei de argan de la BottegaVerde, vei avea numai de castigat, ne indeamna Andreea Has, make up artist”.

2. Buze in nuante de rosu aprins

„In aceasta iarna se poarta buze colorate cu rosu aprins, care pot fi usor inchise la nuata, astfel incat sa poata fi purtate si seara. Pentru ca rujul tau sa reziste pe buze, iti recomand sa folosesti un creion pentru a-ti putea contura intai buzele si apoi umple-le in interior. Dupa, poti aplica un lip gloss deasupra”, ne sfatuieste Andreea Has, specialist in make up Bottega Verde. Usor de aplicat, cu o textura moale si rezistent, rujul rosu matasos si indraznet de la Bottega Verde este alegerea perfecta pentru o femeie indrazneata.

untitled-design-213. Nuante de violet pe buze

Daca ai o problema in a purta negru pe buze, poti incerca variante de nuante mov-albastrui.

Nuantele de maro derivate din rosu completeaza nuantele de galben si auriu ale pielii, cu tonuri calde. Femeile sunt, pur si simplu, innebunite dupa culorile acestea, in varianta lor mata.

Daca nuanta pielii tale este maslinie, atunci trebuie sa eviti nuantele de maro, altfel, buzele tale se vor pierde in nuanta pielii. Poti, in schimb, sa folosesti un gloss tranparent, pe care sa il aplici mai ales pe mijlocul buzelor. La Bottega Verde gasesti lip gloss-ul perfect  cu unt de mango si vitamina E, incearca-l si vei vedea cum vei atrage toate privirile.

untitled-design-234. Buze inchise – mov

Buzele mov pot fi purtate cu usurinta daca sunt combinate cu un make up diafan al ochilor, astfel, ele vor iesi in evidenta, reusind sa creeze un look futuristic. Specialistii in make up recomanda un atfel de look pentru ocazii speciale. BottegaVerde.ro iti pune la dispozitie rujuri in nuante diferite, pentru ca tu sa te bucuri de fiecare tinuta pe care o porti.

 untitled-design-24

 5. Buze vinetii

Daca optezi pentru un ruj de culoarea vinetei, atunci make up-ul din zona ochilor trebuie sa fie neaparat unul foarte lejer.  Pentru un efect garantat, foloseste un creion pentru a-ti contura buzele si apoi umple interiorul cu nuanta de ruj preferata. Pentru a crea un efect de buze mai mari, aplica un gloss transparentpe mijlocul buzelor. Te invitam sa alegi rujurile Bottega Verde, au o textura cremoasa, o putere mare de acoperire, sunt rezistente si usor de purtat, indiferent de tinuta pe care o porti sau de evenimentul la care participi. Convinge-te!

untitled-design-276. Nude sau poate…negru?

Stim, buzele negre reprezinta o provocare pentru cele mai multe dintre noi. Pot fi insa purtabile, daca alegem sa ne punem in valolare buzele si nu ochii. Acestia trebuie sa fie foarte putin conturati, pentru a nu arata ca Morticia Adams in viata de zi cu zi, dar suficient de bine pusi in evidenta, astfel incat sap se imbine armonios cu buzele negre. Intra si tu pe BottegaVerde.ro si descopera nuante numai bune de purtat in sezonul rece.

untitled-design-29

Bottega Verde dispune de o gama larga de produse de infrumusetare, de la farduri de ochi in cele mai indraznete nuante, la rujuri diafane si usor de purtat. Pentru a putea vedea intreaga gama de produse, puteti accesa BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *