Kaiyo Aino Blog: Review: Lac de Unghii cu Aromă de Cocos

dsc_2036

Acest articol a aparut prima data pe Kaiyo Aino Blog.

Săptămâna trecută, de Black Friday am reușit să comand câteva produse de pe BottegaVerde.rocare erau reduse cu 50% și pe care le aveam pe listă de ceva vreme, dar și lacul de unghii cu aromă de cocos, pentru care m-am hotărât spontan. L-am luat la 17 lei, iar înainte era 21, deci am economisit binișor și la el.
Mai au încă două lacuri de unghi parfumate disponibile, cu parfum de violete, cu parfum de iris și știu că în Italia a apărut unul cu aromă de mure- pe care abia aștept să apară și la noi.

Pe scurt, lacul de ungii e rezistent, are culoarea beige, iar într-un singur strat e oarecum transparent, deci merge folosit ca și top coat peste alte nuanțe.

Cum miroase?

Desigur, ceea ce vă interesează este să știti cum miroase. Ei bine, nici măcar nu sunt fan Raffaello, dar imediat ce am folosit acest lac de unghii, mi s-a făcut o mare poftă.
Miroase incredibil, chiar a Raffaello, își păstrează mirosul și chiar mi s-a părut că miroase mai intens, când este aplicat într-un singur strat.

Aroma de cocos nu se simte decât după ce se usucă oja. Defapt, e și un test bun, pentru  a știi dacă s-au uscat unghiile.

Sunt total fascinată de acest lac de unghii și singurul dezavantaj este că nu vă puteți opri din a mirosi unghiile. Ceea ce e ciudat. Nu o faceți în public! ?

Ca o concluzie: miroase delicios.

Îl găsiți aici: https://goo.gl/5Dqs7R  și chiar dacă ați ratat reducerile de Black Friday, nu ar trebui să-l treceți cu vederea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *