Tonuri calde pentru iarna

Machiajul nu iti va tine de cald. Pentru asta exista paltoane, manusi si fulare. Dar iti poti indulci starea cu nuante colorate, calde, ca un antidot pentru vremea rece.

Chiar daca nu iti creste temperaturea corpului, macar iti va anima spiritul si te va transforma in raza insorita si calda dintr-o zi plina de ninsoare.

Rosul

13

Opteaza pentru un look scaldat in caldura – cate putin pe pleoape, buze si obraji, fara a fi prea incarcat totusi. Pentru blush, mixeaza Fardul de obraji cu extract de aloe – Piersica cu Fardul cu extract de violete – Natural, doua nuante dramatice care fac echipa excelenta impreuna. Buzele pot fi invaluite intr-un ciresiu dat de Rujul cu ulei de avocado.

Visiniul

15

Make-up-ul glossy, proaspat, este un alt lucru pe care femeile il lasa in urma odata cu trecerea verii – dar nu si tu! Pentru acest look aplica pe obraji un Ruj lucios – Rosu zmeura pentru efect de durata si un aspect proaspat si natural. Incheie make-up-ul cu un Ruj lichid cu ulei de trandafir alb – Roz pentru buze catifelate si pline de stralucire; formula sa este imbogatita cu Vitamina E si ulei de trandafiri albi, astfel ca nu mai e necesar sa folosesti un balsam de buze ca baza.

Portocaliul

16

Lasa-ti ochii sa straluceasca cu ajutorul Fardului de pleoape cu ulei de jojoba – Alb pentru pleoapele inferioare si Fardul de pleoape cu vitamina E – Maroniu pentru pleoapele superioare, pentru o intensificare a culorii naturale a ochilor. Pe obraji aplica Rujul cu unt de shea – Mov pruna in combinatie cu Fardul de obraji cu extract de aloe – Piersica. Iar pentru buze alege Rujul cu ulei de argan – Brandy, pentru un aspect proaspat si cald.

Parul

17

Netezeste si ingrijeste parul cu Uleiul de argan pentru par fragil ca acesta sa nu aiba de suferit din cauza temperatturilor scazute de afara. Impleteste-l intr-o coada si ciufuleste-l pentru un aspect rebel, messy si plin de volum.

Tu pentru care dintre aceste look-uri optezi? Daca totusi nu iti plac tonurile calde, alege o nuanta rece, dar la fel de animata, precum violet si experimenteaza cu derivatele acestuia.

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *