Another side of me: Bottega Verde produse [Review]

masca-cu-ulei-de-nuci-braziliene-si-mix-de-fructe-rosii-1440x1011

Acest articol a aparut prima data pe Another side of me.

Desi iarna preferam aromele bogate si texturile dense, recent am descoperit pe site-ul Bottega Verde produsele cu aroma de bujori si nu ne-am putut abtine sa nu le adaugam in cosul virtual de cumparaturi. Bujorii sunt florile noastre preferate, ii adoram pur si simplu, nu ne-am supara nici daca ar fi singurele flori de pe pamant, sunt absolut minunati.

Acum cateva luni am fost la un eveniment Bottega Verde si am aflat ca este producatorul numarul 1 de cosmetice naturale din Italia, avand la baza peste 300 de ingrediente active naturale. Am fost cucerite si de modul in care ambaleaza coletele trimise clientilor si de mesajul (“Frumusetea este in tine”) pe care il promoveaza.

Aveam multe produse de ingrijirea corpului incepute, dar bineinteles ca am inceput sa le folosim si pe cele denumite asa de frumos- Peonia Splendida ?

Atat gelul de dus, cat si lotiunea de corp au niste ambalaje superbe roz si o aroma delicata, exact ca si bujorii. Nu e nici foarte dulce, nici inecacioasa si lasa pielea discret parfumata.

Gelul de dus are o textura aproape lichida si nu face atat de multa spuma, insa nu are atat de multe ingrediente care sa usuce pielea precum alte produse mass market. Contine extract natural de bujor, ceea ce e un mare plus. Lotiunea de corp are o textura delicata si contine ulei de migdale dulci si vitamina E pentru a oferi hidratare chiar si pielii uscate.

In aceasta perioada setul cu aroma de bujori e la reducere si costa doar 65 de lei.

Pe site-ul Bottega Verde gasiti multe alte seturi minunate la preturi speciale de sarbatori, au o varietate extrem de mare, insa noua ne-au atras atentia cel cu argan marocan si iasomie ( pe care l-am primit ieri si care miroase superb si e perfect pentru iarna), cel cu cocos sau cel cu petale de vanilie.

Un alt produs pe care noi ni l-am luat de pe site e masca de par cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii, care e recomandata pentru par vopsit si cu suvite. Pentru ca de cateva luni ne-am vopsit parul, incercam sa ii oferim hidratare suplimentara, asa ca apelam la masti care sa mentina culoarea, dar si care sa lase parul mai fin si mai plin de viata. Ce ne place la aceasta masca e ca trebuie lasata sa actioneze doar 3 minute si nu e nevoie sa astepti prea mult pentru a vedea rezultatele. Ne lasa parul foarte moale si usor de descurcat.

Voi ati incercat produsele Bottega Verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *