Scapa de riduri cu Aminovita

 Odata cu trecerea anilor, pielea isi pierde din stralucire si fermitate. Imbatranirea tesutului face parte din evolutia naturala a organismului, indiferent daca ne dorim sau nu. In timp, mecanismele de aparare ale pielii nu mai sunt suficiente pentru a preveni acumularea unor substante nocive si astfel apar primele semne ale imbatranirii.

Molecula brevetata Pluridefence R

BottegaVerde.ro a creat Pluridefence R, o molecula brevetata, nascuta in urma unei colaborari ireprosabile intre Laboratorul sau de Cercetare – Dezvoltare si Institututul de Chimie Farmacetica si Toxicologie al Universitatii din Milano.

Pluridefence R reuseste sa consolideze si sa amplifice procesul natural de protectie al pielii, ajutand-o astfel sa lupte impotriva imbatranirii.  Netezeste, uniformizeaza si face pielea mai sanatoasa, in timp ce ii intareste propriul sistem de aparare impotriva factorilor externi.

Aminovita – Crema de zi regeneranta si restructuranta, cu Pluridefence R, revitalizant la nivel celular

design-fara-titlu-20

Aminovita – Crema de noapte regeneranta si restructuranta, cu Pluridefence R, revitalizant la nivel celular

Este o crema cu o textura cremoasa ce ajuta la combaterea imbatranirii pielii. Datorita complexului de principii functionale antirid, in special Pluridefence R, crema de fata lupta impotriva ridurilor si actioneaza impotziva radicalilor liberi. Extractul din molecula brevetata Pluridefence R, impreuna cu jojoba si miere, fac din crema de zi o adevarata mangaiere pentru ten, oferindu-i un aspect uniform si sanatos.

design-fara-titlu-21

Acest tratament este special datorita modului in care profita de beneficiile repausului pentru a elibera toata forta revitalizanta si anti – aging a Pluridefence R. Molecula brevetata de specialistii Bottega Verde dispune de o capacitate extraordinara de a potenta si amplifica procesul natural de protectie al pielii.

Ceramidele, mierea si uleiul de migdale dulci reprezinta cateva dintre ingredientele de top ale acestui tratament, combinate cu molecula brevetata Plurifefence R.

Crema de noapte regeneranta ajuta la hidratarea si revigorarea tenului obosit, lupta impotriva ridurilor, lasand in urma un ten radiant si luminos.

Se aplica seara, dupa curatare, pe fata si pe zona decolteului si se maseaza pana la absortia sa completa.

Aminovita – Crema de fata pentru zi si noapte, imbogatita cu Pluridefence R, peptide si ceramide (varsta 60+)

design-fara-titlu-22Intelepciunea si increderea cresc odata cu inaintarea in varsta. Din pacate, acestea lasa semne asupra pielii de pe fata. Riduri, cute, zone cu piele lasata, toate acestea sunt semne ale maturizarii.

Ceramidele vegetale sunt ingrediente cosmetice ce joaca un rol foarte important in produsele de ingrijire corporala. BottegaVerde.ro ofera produse de ingrijire care contin molecula brevetata Pluridefence, in combinatie cu diverse uleiuri si extracte, pentru o piele sanatoasa si cu un aspect placut.

Astfel de ceramide se intalnesc in crema de zi si de noapte, oferita de Bottega Verde si actioneaza pe mai multe planuri: corecteaza efectele imbatranirii hormonale, actioneaza asupra ridurilor si corecteaza scaderea semnificativa a colagenului care dispare pe masura ce inaintam in varsta.

Aminovita – Crema pentru maini, protectoare, anti-pete, cu Pluridefence R, Alpha arbutina si ulei de susan

design-fara-titlu-23

Nu doar tenul are de suferit odata cu trecerea anilor. Acest tratament este special conceput pentru a reda fumusetea de altadata a mainilor, luptand impotriva petelor, a pielii uscate, dar si a pierderii pigmentului.

Lupta impotriva radicalilor liberi datorita combinatiei puternice de ingrediente functionale si ajuta la atenuarea petelor si la stoparea decolorarii pielii, datorita Alpha arbutin. Crema de maini cu ulei de susan este varianta ideala pentru mainile uscate datorita actiunilor sale de hidratare, iluminare si de protectie.

Deci, ti-ai facut planul de combatere al ridurior?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *