Cum ne ingrijim fata in timpul noptii?

Dimineata avem un adevarat ritual de machiaj pentru a ne amplifica frumusetea naturala si a ne simti bine intreaga zi si, desigur, pentru asta ne alegem cu grija produsele ca acestea sa fie cat mai curate si sanatoase. Dar oricat de sanatoase ar fi produsele pe care le aplicam, tenului nu ii place sa stea incarcat 12 ore/zi, asa ca seara tot este necesar sa ne revansam fata de acesta. O demachiere corecta este primul pas pentru a ne multumi tenul, iar aceasta este foarte usor de realizat, dupa cum am vazut in articolul precedent.

Dupa ce am realizat demachierea, tot ce ne ramane de facut pentru a asigura o satisfactie deplina tenului este aplicarea unei creme de fata de noapte, care sa lucreze la refacerea sanatatii si frumusetii pielii in timp ce noi ne odihnim. Aplicarea unei creme de noapte este un pas foarte important din rutina de infrumusetare zilnica intrucat aceasta restructureaza si reinoieste stratul superficial al pielii si are o actiune hidratanta prelungita, catifeland si energizand pielea dezhidratata.

Bottega Verde stie sa iti satisfaca nevoile tenului, astfel in portofoliul acesteia se gasesc o varietate de creme de noapte, potrivite fiecarui tip de ten, printre care:

Phytovital – Tratament de noapte pentru fata cu colagen marin si extracte botanice

O crema-tratament dedicata persoanelor care au o piele deosebit de uscata, cu actiune de hidratare profunda si restructurare. Aceasta se aplica abundent la nivelul fete, gatului si al decolteului si trebuie lasata sa actioneze timp de 10 minute pentru a fi pe deplin absorbita in piele. Colagenul marin si extractele botanice din Ginestra fac din aceasta crema un secret natural al frumusetii radiante. Este ideala pentru persoanele cu piele matura si exigenta, care doresc sa se bucure de un sentiment de frumusete vie.

phytovital-tratament-de-noapte-pentru-fata-cu-colagen-marin-si-extracte-botanice-1382890-138289-735

Idravita- Balsam extraordinar hidratant antirid -cu Aquaphyline, acid hialuronic si apa din Fiji

Balsamul Idravita este un tratament 2 in 1 dedicat persoanelor cu tenul uscat, ce ofera un efect de catifelare si bunastare pielii inca de la prima utilizare. Crema-tratament are o textura bogata, putand fi aplicata in fiecare seara pe ten, gat si decolteu pentru a elimina imediat efectul de piele uscata. Mixul sau bogat de principii functionale actioneaza in mod tintit asupra mecanismelor naturale de hidratare ale pielii: Acuaphyline, extract de Albastrea, favorizeaza transportul de apa la interiorul epidermei si acidul hialuronic ajuta la mentinerea hidratarii la nivel optim, in timp ce apa de Fiji este sinonima cu prospetimea si bunastarea. Idravita poate fi aplicata precum o crema, intr-un strat subtire, masand-o pana la absorbtia in piele, sau ca tratament, intr-o cantitate mai semnificativa si lasand-o sa isi faca efectul intreaga noapte.

idravita-balsam-extraordinar-hidratant-antirid-cu-aquaphyline-reg-acid-hialuronic-si-apa-din-fiji-1272020-127202-655

Crema de fata pentru noapte cu acid glicolic si extract de fructe

Un tratament recomandat tuturor tipurilor de ten, exceptandu-l pe cel sensibil, aceast crema de fata cu acid glicolic si extract de fructe confera tenului un aspect fresh si neted, favorizand reinnoirea suprafetei epidermei. Datorita acidului glicolic, cel mai mic si mai activ dintre hidroxi alfa acizi, acest tratament are avantajul de a facilita un peeling delicat si treptat in timpul noptii, astfel ca dimineata tenul este eliberat de celulele moarte, iar pielea apare mult mai odihnita si radianta. Este vorba despre un tratament special, care se aplica pe fata prin intermediul masajului, lasand pielea catifelata si impregnata de mirosul placut al extractului de fructe cu note florale si exotice. Cu ajutorul acestui tratament, tenul va fi mai neted si mai fresh in fiecare dimineata.

acid-glicolic-crema-de-fata-pentru-noapte-cu-acid-glicolic-si-extract-de-fructe-1398080-139808-738

Acestea sunt doar cateva dintre tratamentele recomandate de Bottega Verde pentru un ten frumos si sanatos. Misiunea ta este de a-l descoperi pe acela care se potriveste cel mai bine pielii tale si pe care vrei sa il folosesti seara de seara, inainte de culcare. Oricare ar fi alegerea ta, nu sari peste acest pas intrucat actiunile neglijente de acum se vor remarca, cu siguranta, in viitor.

P.S.: Incearca sa dormi pe spate pentru ca tratamentul sa nu se stearga de perna ta si pentru a-ti lasa tenul sa respire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *