Machiajul pentru pielea in tonuri reci

Iti amintesti cand am vorbit despre Tonuri calde pentru iarna? In acest articol, BottegaVerde.ro iti propune machiajul rece pentru iarna pentru ca toate tipurile de tonuri sunt bine venite.

Machiajul in nuante reci nu doar ca se potriveste foarte bine cu sezonul si vremea de afara, dar este unul dintre acele make-up-uri care prinde bine pe oricine, indiferent de culoarea pielii, a ochilor si a parului.

 

Pentru ochi

Make-up-ul acesta se bazeaza in totalitate pe crearea unui smoky eyes nud folosind nuante precum bej, maroniu, ocru si bleu. Aplica-le pe intreaga pleoapa fara a uita sa uniformizezi culorile, iar la final adauga un strop de sclipire cu un fard de pleoape azuriu.

Aplica pe gene mascara pentru mai mult volum si intensitate a privirii.

 

Pentru buze

Mentine buzele intr-o nuanta cat mai naturala. Intinde fondul de ten pe buze pentru a obtine un efect nude, apoi adauga Luciul de buze – Cotton candy sau Luciul de buze – Perla. Va oferi un efect de stralucire, dar totodata va indeparta orice urma „calda” de pe buzele tale.

Rezultatul va fi o nuanta de guma de mestecat cu atingeri sclipitoare. Si apropo, buzele lucioase sunt din nou la moda.

 

Ce parere ai despre acest make-up? Pune-l pe lista in alegerile tale atunci cand iti creezi look-ul pentru un party sau o iesire in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *