Ce rimel ti se potriveste in functie de gene?

Se numara multe femei printre noi care au genele mici, rare si nu foarte bine definite. Acest aspect presupune ca gasirea unui rimel potrivit ocupa timp si implica multi bani!

Andreea Has, make-up artist Bottega Verde te ajuta in continuare cu toate informatiile necesare de care ai nevoie pentru a-ti gasi cel mai bun rimel potrivit genelor tale!

Rimel pentru gene scurte

Pentru persoanele care au fost inzestrate cu genele scurte, este recomandata folosirea unui rimel cu perie mare, voluminoasa si cu fire dese. Acest tip de bagheta de mascara este ideal pentru ca ofera volum din plin chiar si genelor scurte. Respectiva forma este foarte comuna deoarece e foarte simplu de folosit.

Rimelul – tratament pentru alungirea si intarirea genelor cu apigenina este mai mult decat un rimel, un adevarat tratament intens pentru gene cu eficacitate testata. Formula sa inovatoare cu apigenina, un antioxidant natural, intareste genele si le ajuta sa creasca, in plus confera stralucire si protectie. Textura sa este absolut catifelata; peria are o flexibilitate exceptionala si permite astfel o distribuire perfecta a produsului, cu un rezultat de definire si alungire instantanee a genelor. Genele devin mai lungi si mai puternice dupa doar o luna de utilizare!

Rimel pentru gene dese si lungi

Pentru a obtine gene mai dese si alungite, foloseste o mascara cu fire de plastic. Fie ca au forma traditionala ori pe cea de pieptene, aceste tipuri de mascara vor invalui fiecare geana, scotand chiar si firele mici, precum cele din colturi, in evidenta. Tipul acesta de perie, combinat cu o formula mai groasa, pentru volum, vor ajuta la separarea perfecta a firelor si astfel genele vor parea mai dese.

Rimelul 3 in 1 cu miere si bumbac are performante exceptionale: amplifica, separa, modeleaza genele facandu-le lungi, groase si extraordinar de curbate. Aplicatorul este special creat pentru a prinde cu precizie geana cu geana, separandu-le si modelandu-le perfect, fara a le lasa incarcate. Formula contine miere de bumbac, hranitoare si protectoare pentru un aspect care iti face simtita prezenta!

Rimel pentru gene drepte

Genele drepte pot fi mai greu de definit, produsul recomandat fiind rimelul cu peria curbata. Aceasta perie favorizeaza curbarea firelor individuale si este foarte eficienta pentru definirea genelor. Dar ca sa obtii rezultate ideale, foloseste inainte de aplicarea rimelului un clestisor de gene.

Rimelul pentru gene curbate si volum, negru – glossip este ideal pentru persoanele care isi doresc gene mai dese si arcuite. Genele au intrat acum intr-o a treia dimensiune: ultra-lungi, cu volum total si curbura perfecta pentru a va conferi cei mai seducatori ochi pe care vi i-ati putea dori vreodata. Toate acestea datorita noului aplicator grozav care capteaza si modeleaza chiar si cele mai fine si scurte gene marind toate cele 3 efecte (volum, lungime si rasucire) aplicare dupa aplicare.

Formula produsului nu este la fel de importanta precum peria, majoritatea produselor de acest gen folosind o formula clasica (pe baza de ceara si pigmenti) ce nu a suferit prea multe schimbari in ultimii 30 de ani. Consistenta formulei poate afecta insa lookul final. De aceea, ideal ar fi ca inainte sa achizitionezi un rimel sa ai la dispozitie un tester pentru a verifica de aproape consistenta formulei, dar si lungimea reala a firelor din perie.

O consistenta mai lichida este utila celor care vor un look mai natural, mai putin dramatic, sau persoanelor cu gene dese. O consistenta mai cremoasa (pasta mai groasa) este ideala pentru volum si definitie perfecta. In ultimii ani au aparut diverse produse care contin vitamine si extracte, insa, in realitate, acesti aditivi nu imbunatatesc performantele produsului.

Gamele de rimeluri de la Bottega Verde se pot numara cu siguranta printre produsele de machiaj indispensabile. Rimelul poate finisa frumos machiajul, sau iti poate pune in valoare excelent trasaturile, conferind intensitate privirii fara sa mai fie nevoie sa apelezi la alte trucuri de machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *