O lume minunata: Gelurile de dus Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe blogul O lume minunata

De cand am incercat primul gel de dus, de la BottegaVerde.ro , mi s-a pus pata rau de tot pe ele. Primul gel de dus achizitionat a fost cel cu parfum de ciocolata neagra si a fost, pur si simplu, minunat. Avea un miros atat de intens de ciocolata, ca imi venea sa il duc la bucatarie, sa-l intind pe biscuiti si sa il mananc. In cele din urma l-am folosit la dus… Sunt incantata de faptul ca este foarte fin, lasa pielea catifelata si mirosul persista pe piele cateva ore.

„Aroma: Nota de varf: nuc, migdale, alune; note de mijloc: ciocolata, caramele, de nuca de cocos; nota de baza: vanilie, heliotrop si mosc alb.

Si pentru ca iubesc atat de mult ciocolata, iar gelul de dus mi-a incantat simturile, am zis sa incerc si laptele de corp cu parfum de ciocolata din aceeasi gama. Pentru mine nu e suficient sa miros a ciocolata doar cateva ore, vreau toata ziua! In plus, este iarna, iar pielea are nevoie de mai multa hidratare pe care nu o puteam obtine decat cu ajutorul unei creme sau a unui lapte de corp. Nu stiu din ce motiv, insa, laptele de corp nu are acelasi miros ca si gelul de dus, desi are aceeasi descriere la aroma. Este puternic, intens, dar… putin altfel, un miros care nu te duce neaparat cu gandul la ciocolata. Le gasiti, pe amandoua produsele, si la set cadou daca va intereseaza ;).

Desi imi plac unele arome foarte mult, imi place sa incerc mai multe tipuri de geluri de dus, sa imi fac o idee despre ele si apoi sa ma opresc la cel care mi-a placut cel mai mult. Cand am facut o noua comanda in magazinul online Bottega Verde am mai pus in cos si doua geluri de dus. Imi place mirosul irisului, dar pentru ca imi luasem deja o crema de corp cu iris alb am zis sa nu iau si gel de dus, asa ca am ales unul cu lapte de cocos si unul cu

Gelul de dus cu lapte de cocos este cremos si la fel de delicat cu pielea ca si cel cu parfum de ciocolata, cu miros placut si persistent.

„Aroma: Note de varf: nuca de cocos, coaja de piersica; Nota de mijloc: caramel, lapte, flori albe iasomie; Note de baza: vanilie, lemn de santal.”

In ceea ce priveste gelul de dus delicat si matasos cu extract de orez Venere, trebuie sa va marturisesc ca nu ma asteptam sa aiba un miros atat de dulceag si de placut. Combinatia de arome mi se pare una neobisnuita si totusi a iesit ceva foarte frumos.

„Aroma: Notele de varf: portocala, lamaie, migdale dulci. Note de mijloc: trandafir, floare de cireș, heliotrop, pulbere de orez. Note de baza: lemn de santal, vetiver, mosc.”

Eu va recomand sa incercati cat mai multe, chiar pe toate, pentru ca la Bottega Verde gasiti mereu produse de calitate care va vor surprinde simturile.

Si… nu am terminat

Inainte sa inchei as vrea sa va zic cateva cuvinte si despre balsamul de rufe de la Bottega Verde. Duceam lipsa de balsam de rufe si cand am vazut ca au si cu aroma de Iris l-am pus imediat in cos. Am remarcat de la prima folosire, pe langa mirosul foarte puternic, ca este foarte concentrat. Nici nu mai tin minte cand am gasit, ultima data in magazin, un balsam de rufe care sa aiba consistenta unei creme.  Hainele mi s-au parut mai moi si mult mai parfumate decat deobicei asa ca balsamul de rufe isi face treaba. Am facut si un mic experiment, sa vedeti si voi despre ce vorbesc… mi-ar fi placut sa va trimit si putin din parfumul lui, dar pentru ca nu pot, trebuie sa ma credeti pe cuvant sau, sa il cumparati si sa va convingeti  Cel mov este un alt balsam si se vede foarte bine cat de apos este.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *