Dark Passion: Tratament pentru unchii frumoase si sanatoase

Tratament pentru unghii frumoase si sanatoase. Mainile sunt cartea noastra d evizita. Cu ele salutam, mangaiem, semnam si orice am face sunt primele care atrag atentia asupra noastra. Unghiile perfecte sunt cele care completeaza aspectul si ne dau un plus de eleganta, de la maini si picioare frumoase, sanatoase si ingrijite, acestea aduc beneficii intregii noastre imagini. Chiar daca vi se par detalii minore, unghiile sunt cele mai privite aspecte, de exemplu, la un interviu de angajare.

Pe piata exista multe produse cosmetice si tratamente pentru a infrumuseta unghiile, insa trebuie sa alegem pe cele mai naturale, cu impact minim asura mediului inconjurator si care contrinuie cu adevarat la consolidarea si imbunatatirea aspectului general ala unghiilor.

Atunci când nu porţi o manichiură din gel, unghiile naturale pot suferi mici accidente şi fie se ciobesc, fie se rup, de aceea trantamentul de creştere de la BottegaVerde.ro este de un real ajutor.
Eu îl aplic odată pe săptămâna, ca bază pentru orice ojă. Acesta trebuie aplicat direct pe unghie, astfel întăreşte şi menţine unghiile sănătoase, stimulând creşterea lor.

Tratamentul de creştere a unghiilor cu complex de vitamine, se aplică într-un strat subţire peste unghiile curate şi uscate. De asemenea, poate fi aplicat şi singur, oferind unghiilor luminozitate şi naturaleţe şi un luciu special. Poate fi folosit cu succes că un lac simplu, pentru o manichiură naturală.

Lacul este de culoare albastru azuriu, uşor lăptos şi vine în sticluţă transparentă de 10 ml. Se aplică uşor cu peria şi se usucă extrem de repede.

Tratament de întărire cu extract de alge roşii (10 ML)

Pentru unghii frumoase şi rezistente, BottegaVerde.ro ne oferă un tratament de întărire cu extract de alge roşii.

Lacul de unghii este transparent de culoare roz, clar şi este indicat în tratarea unghiilor fragile, care se rup cu uşurinţă. Nuanţa este dată de algele palmaria, o specie de alge marine ce conţin un nivel ridicat de vitamina B12 şi fier.

Algele, bogate în iod şi complexul de vitamine B, sunt comestibile, aducând bunăstare organismului. Acestea sunt folosite în alimentaţie şi cosmetică încă din cele mai vechi timpuri.

Tratamentul de întărire cu extract de alge roşii se aplică pe unghia curată şi uscată, ca o bază pentru alte oje sau ca lac simplu. Tratamentul se aplică într-un un strat subţire oferind unghiilor luminozitate şi naturaleţe.

Datorită extractului de alge, întăreşte unghia chiar de la prima aplicare, evitatand exfolierea şi îmbunătăţind rezistenţă la impact.

Acest tratament îl folosesc în general când am unghiile mai lungi, pentru a îmbunătăţi rezistenţa acestora şi a le păstra în condiţii bune, fără să se exfolieze şi fără să se rupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *