Alina a lui Brumarel – Gel de dus cu vanilie neagra reviews

Acest articol a aparut prima data pe Alina lui Brumarel.

Salutare! Cred ca zilele acestea mai toti ne ferim de ger si dorim sa ne incalzim atat pe interior ci si pe exterior. Eu, una, sunt foarte friguroasa din start, deci va dati seama ce ma bucura temperaturile de afara, mai ales ca centrala mea nu mai face fata si degeaba vreau eu temperaturi inalte ca ea face ce poate. Am recurs la cele mai groase tzoale din dotare, le-am pus strat peste strat pana am ajuns ca o babuta, am chef sa mananc doar supe fierbinti si ma invart in casa fara niciun tel. Un moment de cumpana e cel de seara, in care ma pregatesc sa fac dus, dar gandindu-ma la gelul meu cu aroma de vanilie neagra, mai ca-mi vine inima la loc si pot porni cu oarecare incantare spre baie. Are un miros absolut perfect pentru iarna, chiar daca nu este excesiv de dulce. Vanilia neagra este eleganta, cu o aroma complexa, nu ma satur de mirosul ei bogat care reuseste sa-mi incalzeasca toate simturile. Nu are nimic care sa aminteasca de prajitura, merge inspre o zona luxoasa, cu note picante. Va spun eu, chiar si temperaturile mici cedeaza in fata acestui gel de dus. Vine intr-o sticla opaca, ce pastreaza ceva nobil in aspect. Am vazut ca de curand s-a schimbat usor ambalajul, insa arata foarte bine in continuare. Are 400 de ml si a costat 20 lei. Bineinteles ca il gasiti pe site-ul Bottega Verde si ca exista in gama si alte produse la fel de minunat parfumate.


Gelul are o consistenta destul de densa, iar parfumul se pastreaza ore in sir pe piele potentand aceea senzatie confortabila de caldura. Nu usuca deloc, e foarte delicat si spumeaza destul de rapid.

Cadou pentru ceam mai recenta comanda am primit un sapun din aceeasi gama si m-am bucurat foarte mult sa-l descopar in colet. Daca va aduceti aminte, v-am povestit si de gelul si sapunul BV cu aroma de struguri rosii unde sapunul era mult mai parfumat decat gelul. La gama cu vanilie neagra treaba sta exatc invers: sapunul este mai delicat, aroma e mai ptin pronuntata, insa este un produs fin, care dureaza foarte mult si pastreaza aceeasi consistenta pana la final. L-am folosit in preajma Craciunului si s-a potrivit perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *