10 exemple de make-up-uri „safe”

Tendintele se schimba de la an la an si in domeniul make-up-ului. In acest sezon, make-up artistii pun accent pe „smokey-eyes” cu tendinte metalice, pe o conturare excesiva a ochilor si pe lipsa buzelor de culoare rosie. Indiferent daca esti adepta unui stil mai „light” atunci acnd este vorba de make-up sau iti plac culorile tari, noi iti aratam cateva variante de make-up-uri cu care nu poti gresi.

10 sfaturi de urmat daca vrei sa ai un make-up realizat corect

1. Buzele inchise la culoare

Buzele inchise la culoare sunt un „must have” daca vrei sa atragi atentia, fara a pune o tona de farduri pe fata. „Foloseste rujuri cu texturi moi, inchise la culoare si contureaza-ti ochii extrem de putin. Aplica o pudra „light” si esti gata de plimbare”, spune Andreea. Poti incerca rujul stick cu unt de shea – mov pruna 34 lei, pentru un efect de senzatie si pudra compacta si rezistenta la transfer cu ceara de albine 34lei care iti va face un ten perfect, numai bun de „purtat” cu buzele inchise la culoare.

234

 2. Smokey-eyes

Make-up-ul de tip „smokey eyes„ este, cu siguranta, cel mai indragit stil de machiaj din toate timpurile. „Foloseste nuante inchise de fard si un  creion dermatograf care sa te ajute sa trasezi perfect conturul ochilor. Daca esti o fire jucausa, poti alege si alte nuante in  fara de negru. Pe BottegaVerde.ro gasesti nuantele ideale, in functie de personalitatea ta. Poti incerca paleta trio umed/uscat cu proteine de matase 35 lei pentru a-ti acopri pleoapele, dar si creionul de ochi cu ceara si vitamina E 23 lei pentru conturarea ochilor”, ne sfatuieste Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

333333333. Make-up in nuante pamantii

Sezonul acesta se poarta nuantele pamantii. Poti alege sa combini diverse farduri in nuante de maro, cu un ruj mai intr-o nuanta mai puternica. Astfel, iti vei putea sublinia frumusetea intr-un mod natural, fara fi nevoita sa pierzi ore in sir in fata oglinzii. „ Alege nuante de bej sidefat si maro deschis combinate cu un glos transparent, astfel vei putea realiza un make-up usor, de zi. Iti recomand sa aplici un ruj intr-o nuanta mai inchisa daca vrei sa iesi seara in oras”, explica Andreea. Pe BottegaVerde.ro gasesti produsele ideale pentru acest tip de machiaj. Poti incerca fardul de pleoape cu vitamina E 32 lei alaturi de glosul transparent atat de hranitor pentru buzele tale.

9874. Glitter make-up

Daca ai un evenimet seara, poti opta pentru un make-up puternic. Accesorizeaza-l cu o rochie simpla, astfel incat fata ta sa fie principala atractie a serii. Alege un ruj in nuante deschise, dar si un creion negru pentru a-ti contura ochii”, ne indeamna Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. „Incearca rujul cu ulei de argan cu rol protector si bronz pretios 24 lei pentru a completa make-up-ul de seara”.

lllll5. Blush subtil

Poti avea un make-up lejer daca alegi sa-ti pui in evidenta frumusetea fetei cu ajutorul unui blush usor, in nuante pale de roz sau maro deschis. Pentru un  aspect „soft”, ochii trebuie pusi in evidenta cu ajutorul unui rimel bun. „Un blush roz si un gloss transparent merg de minune cu un make-up natural al ochilor”. Poti incerca rimelul rezistent la apa, este alegerea ideala”ne sfatuieste Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

 

 

ccc6. Ochi conturati cu alb

Da, ai citit bine. Nu doar negru este o alegere buna atunci cand vrem sa ne punem in evidenta ochii. „Daca ai ochii mici, atunci acesta este make-up-ul perfect pentru tine. Creionul alb te ajuta sa ai o privire patrunzatoare si seducatoare”, ne spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. Poti incerca creionul de ochi cu ceara si vitamina E 30 lei pentru un machiaj impecabil.

vvvvvvvvvvvvv7. Buze in nuante de roz inchis

„ Nuantele de roz inchis se pot purta si toamna, tarziu. Alege un ruj care sa iti evidentieze frumusetea buzelor. Poti incerca rujul cu ulei de argan 24 lei de pe BottegaVerde.ro, pe care il pot completa cu un make-up natural in zona ochilor”, spune Andreea.

aaaaa8. Make-up „cat-eyes”

Acest tip de make-up poate fi abordat de persoanele care au ochii mici si lungi, in acest caz este foarte usor de realizat”. BottegaVerde.ro dispune de o gama larga de creioane de ochi si alte produse de make-up, pentru ca tu sa poti face minuni cu pensulele tale.

4569. Accente metalice

Accentele metalice sunt extract ceea ce make-up artistii recomanda pentru sezonul acesta. „Pentru a fi in ton cu iarna ce vine, putem sa abordam un make-up in tonuri reci. Pentru acest lucru, este nevoie sa folosim nuante de gri metalizat in zona ochilor si nuante de ruj foarte deschise, aproape incolore”, spune Andreea Has. Pe BottegaVerde.ro gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru un astfel de make-up, succes.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb10. Sprancene conturate corect

Sprancenele joaca un rol foarte important in orice make-up ai alege. Acestea trebuie conturate cu grija, pentru a nu ne inaspri trasaturile, de aceea trebuie alese cu mare grija nuantele si metoda de creionare. Alege creionul pentru sprancene cu vitamina E 22 lei este exact ce-ti trebuie, ne indeamna Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

888

Tie care stil ti se potriveste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *