Cosmetica Organica: Sampon cu argila alba si propolis de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe COSMETICA ORGANICA.

Ce produs am mai incercat de la Bottega Verde? Ei bine, mi-a atras atentia un sampon cu argila pentru parul gras.
Eu sunt mare fan argila, pe care o folosesc in masti faciale si cred ca ati vazut deja asta din postarile mele. Stiind ca este un ingredient care are rolul de a absorbi excesul de sebum, m-am gandit sa il incerc in speranta ca parul meu se va ingrasa mai putin. Pentru ca a devenit cam stresant sa imi spal parul de 3 ori pe saptamana.   Dar ce mi-a placut la acest sampon?

  •  La prima folosire am vrut sa fac un test si am aplicat pe par, inainte de spalare, o masca pe baza de ulei de cocos. La un alt sampon pe care il foloseam in trecut, a trebuit sa reaplic o cantitate generoasa de sampon, ca sa scap de zenzatia uleioasa din par. La acesta, nu. A fost suficienta o singura aplicare!!

  • Faptul ca desi are la baza argila alba, nu usuca parul. Dimpotriva, dupa uscare completa era foarte moale si catifelat, iar scalpul mult mai curat. Nu a trebuit sa folosec o cantitate foarte mare pentru a-mi simti parul intr-adevar samponat si am reusit sa il clatesc foarte repede.
  • Din cate stiam deja, propolisul are actiune purifianta dar si substante cu efecte terapeutice (acid ferulic, aminoacizi, microelemente – siliciu, magneziu, cupru, fier) si combate caderea parului, problema cu care ma confrunt si eu si probabil multe dintre voi.
  • Sa nu uit textura sa cremoasa si spuma consistenta!
  • La prima folosire nu am mai aplicat balsam, pentru ca imi facusem deja si masca. Iar la a doua folosire, am aplicat putina spuma de par, pentru a-i da mai mult volum si pentru a vedea cat de mult rezist pana la cea de-a treia spalare.

Pana acum l-am folosit de vreo 2 ori si parul meu deja a aratat mult mai bine. Urmeaza sa ma vopsesc saptamana viitoare si sunt curioasa cum se va simti parul la final.

Daca ti se pare ca acest sampon se potriveste tipului tau de par si daca ai aceleasi probleme ca si mine, ti-l recomand cu drag. Dar sa imi zici si mie cum ti s-a parut, pentru ca asa cum stii deja, fiecare persoana este unica si rezultatele pot varia!


SI NU UITA:

Bottega Verde a decis sa ofere cititoarelor acestui blog un cadou: 10% reducere la orice comandă folosind codul  COSMETICAORGANICA înainte de finalizarea comenzii. Grăbiți-vă, pentru că doar primele 10 comenzi  vor putea beneficia de acest cadou!

In plus, pentru a fi mai usor de comandat, afla ca poti plati cash sau cu cardul, iar la o comanda de 100 lei primesti si un cadou la alegere dintre 4 produse diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *